avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de inchiriere a unui spatiu comercial
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de inchiriere a unui spatiu comercial

Buna seara.
In urma cu doi ani am inchiriat un spatiu comercial unei societati sa isi poata desfasura activitatea. Atunci am stabilit un pret , dar dat faptu ca a venit criza am mai lasat la pret, semnand un act aditional pe o perioada de 6 luni.
Acum societatea respectiva vrea sa mai scada iar pretul , dar nu mai sunt de acord.
In contract se stipuleaza ca :
-chiria va fi negociata dupa 5 ani de la incheierea prezentului contract prin act aditional.
-denuntarea contractului de catre locatar poate avea loc pe baza unei notificari remise celeilete parti cu minim un an inainte.
Acum ei ameninta ca daca nu scad chiria va fi nevoita sa isi caute alt spatiu In aceste conditii dac arenunta ei nu ar trebui sa imi dea banii pe un an ?
ce pot faca sa nu fiu nevoita sa scad pretul atata timp cat ei au acceptat ca negocierea sa se faca la 5 ani?

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere mili1976 mili1976 Am o mare rugaminte la dumneavoastra in legatura cu o problema. Institutia in care lucrez a incheiat inca din anul 2005 contract de inchiriere ptr spatiile ... (vezi toată discuția)
Chirie uscator bloc costi62 costi62 Asociatia de propietari(presedintele/comitetul) pot modifica unilateral suma negociata cu locatarii pentru plata chiriei unui uscator ? (am un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, perioada mare mihaela495 mihaela495 Buna ziua In calitate de SC as dori sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un bar. Dar problema e ca spatiul respectiv are nevoie de multe ... (vezi toată discuția)