avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... penitenciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

penitenciar

Am voie sa-l angajez pe un prieten de-al meu, care executa o pedeapsa privativa de libertate in regim deschis, la firma mea?
Cel mai recent răspuns: ContSters170716 , utilizator 11:07, 29 Decembrie 2010
In concluzie... se poate sau nu??? Eu, sincer, am studiat legea, nu vad de ce nu s-ar putea...dar nu mi se aproba respectivul contract de munca.
Daca sunteti nemultumit adresati-va la Agentia Nationala a Penitenciarelor ,de unde probabil,veti primi acelasi raspuns.
poate interventia mea vine cam tarziu...puteti incheia contract cu penitenciarul care domiciliaza pe raza unde va desfasurati activitatea productiva. Ei au obligatia sa raporteze la ANP.(nu va mirati...raporteaza inca...ca si comunismul ce exista inca pretutindeni in aceasta tara). Cert este ca nu veti putea face un singur contract si mai ales pentru cunoscutul Dvs. S-ar numi favorizare. Prietenul Dvs are posibilitatea sa-si formeze un grup de minim 5 ppl, iar Dvs.daca aveti posibilitate ii contractati la munca. ,,Negociati" cu Directorul penitenciarului respectiv este o rezolvare sigura....
Thunder42 a scris:

poate interventia mea vine cam tarziu...puteti incheia contract cu penitenciarul care domiciliaza pe raza unde va desfasurati activitatea productiva. Ei au obligatia sa raporteze la ANP.(nu va mirati...raporteaza inca...ca si comunismul ce exista inca pretutindeni in aceasta tara). Cert este ca nu veti putea face un singur contract si mai ales pentru cunoscutul Dvs. S-ar numi favorizare. Prietenul Dvs are posibilitatea sa-si formeze un grup de minim 5 ppl, iar Dvs.daca aveti posibilitate ii contractati la munca. ,,Negociati" cu Directorul penitenciarului respectiv este o rezolvare sigura....

Este intr-adevar rezolvarea dilemei.
Si eu, din pacate, sunt exact de aceiasi parere in sensul "negocierii".
E vorba intr-adevar de un contract in care dvs solicitati un numar de lucratori nenominalizati, directorul avizeaza, iar ANP-ul aproba.
Deci primul pas este o audienta la director.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica gluma, politia pe drum kittykz kittykz Nu stiu daca titlul este relevant, dar sa va povestesc. Eu am 16 ani, am dormit la o prietena joi seara. Ei i-a venit minunata idee de a face farse cuiva, dar ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot vizita la scoala fata ContSters290573 ContSters290573 Buna ziua Vreau sa va intreb daca este legal si normal ca invatatoarea de la clasa I si directorul scolii generale sa nu imi permita accesul in scoala in ... (vezi toată discuția)
Nesimtire Plesa Maria Plesa Maria buna ziua.fiica mea a intretinut un raport sexual oral cu un major.ea are 14 ani.au fost surprinsi de jandarmi.procurorul ia dat nemernicului o amendat ... (vezi toată discuția)