Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal

Gabriela Monica Ionescu 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 Mirel123	                   

Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. 
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)
	                    Mirel123	                   

Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. 
Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)

luminita23	                   

Buna seara!
Am si eu un of. 
Vreau sa stiu daca este legal (si conform carui act juridic) urmatorul fapt: in urma sustinerii mai multor inteviuri pentru ... (vezi toată discuția)
	                    luminita23	                   

Buna seara!
Am si eu un of. 
Vreau sa stiu daca este legal (si conform carui act juridic) urmatorul fapt: in urma sustinerii mai multor inteviuri pentru ... (vezi toată discuția)

Dinu _	                   

Ce cod CAEN credeti ca este potrivit pentru o activitate care consta in punerea la dispozitie a unei infrastructuri (server) catre clienti persoane juridice ... (vezi toată discuția)
	                    Dinu _	                   

Ce cod CAEN credeti ca este potrivit pentru o activitate care consta in punerea la dispozitie a unei infrastructuri (server) catre clienti persoane juridice ... (vezi toată discuția)