avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fisa postului designer pag web
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fisa postului designer pag web

Buna,am si eu nevoie de fisa postului pt designer pag web cod 411303.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andreea_ion , utilizator 11:28, 13 Decembrie 2010

Designer pagini web - Cod COR: 411303

Nivelul de instruire: 2 (studii medii)


Grupa de baza: 4113 - Operatori introducere, validare si prelucrare date
Operatorii introducere date realizeaza introducerea si prelucrarea datelor din documente (texte, imagini grafice), video, alte medii, pe echipamente electronice de calcul; gestioneaza suportii magnetici; raspund de conformitatea datelor introduse cu documentele primare.

Grupa minora: 411 - Secretari si operatori la masini de scris si de calcul

Secretarii si operatorii la masini de scris si de calcul noteaza prin stenografie texte dictate; dactilografiaza pe hartie, pe masini de prelucrare a textelor sau teleimprimanta; introduc date in masini electronice, perforatoare de cartele sau benzi speciale; opereaza cu masini contabile sau de calculat; pregatesc si transcriu corespondenta si documentele, respectand dispozitiile interne.

Subgrupa majora: 41 - Functionari de birou

multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o mare problema Mirel123 Mirel123 Am o Mare problema si am rugamintea ca cineva sa ma lumineze in acest forum .. Avem un contabil la firma . si acesta a fost instruit sa a-mi faca un contract ... (vezi toată discuția)
Probleme cu incadrarea pe post luminita23 luminita23 Buna seara! Am si eu un of. Vreau sa stiu daca este legal (si conform carui act juridic) urmatorul fapt: in urma sustinerii mai multor inteviuri pentru ... (vezi toată discuția)
Alegere cod caen docmeniul it Dinu _ Dinu _ Ce cod CAEN credeti ca este potrivit pentru o activitate care consta in punerea la dispozitie a unei infrastructuri (server) catre clienti persoane juridice ... (vezi toată discuția)