avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ordinul de detasare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ordinul de detasare

Ce demersuri se fac in cazul detasarii?Este necesar ca angajatul sa-si dea demisia pentru a fi reangajat la firma unde este detasat?
Cel mai recent răspuns: andre_ya , utilizator 13:58, 14 Decembrie 2010
Nu aveti nicio garantie daca va dati demisia inainte de semnarea noului contract.
Ii spuneti sa semnati noul contract incepand cu data incetarii vechiului contract apoi ii semnati si demisia.
Deci sa astept sa vina cu noul contract si apoi demisia si celelalte.
Afecteaza in vreun fel plata concediului in caz ca nu e luat pe anul acesta?in cazul transferului la cealalta firma.
Ma gandesc sa nu se eschiveze cumva de la plata cu ocazia asta
Sunt obligati sa va plateasca zilele de concediu.
Am inteles. Multumesc frumos pentru informatii :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt pe punctul de a fi concediat disciplinar emiy emiy Sunt angajatul unei firme X si lucrez sub conducerea firmei Y (firma asociata/partial cumparata) Vineri in urma gasiri unui \"nod in papura\" directorul ... (vezi toată discuția)
Desfintare-reinfintare firma cu aceiasi angajati vivi23ro vivi23ro Cineva din familie a fost anuntat ca la firma unde lucreaza se vor desface contractele de munca pt ca se vor desfinta posturile si vor fi angajati la o alta ... (vezi toată discuția)
Reangajare si demisie in aceeasi zi julie26 julie26 Buna ziua, Am si eu o nelamurire va rog. Ma aflu in concediu de 2 ani de crestere a copilului conform Cartii de Munca. Deci cartea de munca e in suspendare ... (vezi toată discuția)