avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Ordin MFP – Modificari privind depunerea ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Ordin MFP – Modificari privind depunerea situatiilor financiare anuale

Ministerul Finantelor a pus in dezbatere publica un Ordin privind principalele aspecte legate de intocmirea si depunerea situatiilor financiare anuale si a raportarilor anuale la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice.

[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 08:02, 4 Ianuarie 2011
Subiectul a fost deschis si la Contabilitate in general, dar dra Magda nu l-a mutat in noul capitol deschis (multumim pentru rearanjari !, desi ar mai fi de munca ...)

Nu este de mirare cu ordinul acesta. Fiecare ministru a vrut sa semneze alt ordin decat predecesorul sau. Cam aceeasi Marie cu alta palarie.

Si - in sfarsit - au renuntat cu experimentul nefericit de depunere a bilantului la Registrul Comertului.
proiectul a devenit

Ordin MFP nr. 2870 din 23/12/2010
Publicat în Monitorul Oficial, Partea I nr. 889 din 30/12/2010
privind principalele aspecte legate de întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor anuale la unităţile teritoriale ale Ministerului
Finanţelor Publice


[ link extern ]


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme inchidere an 2010 id_alyna id_alyna Stie cineva care este nr.monitorului oficial sau al ordinului privind norme de inchidere a anului financiar 2010 pt societati comerciale? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Omfp pentru modificarea si completarea unor reglementari contabile ( omfp 3055) si ordin privind aspecte legate de depunerea situatiilor financiare - proiecte Magda Staicu Magda Staicu Pe site-ul mfinante a fost publicat Proiect de Ordin al ministrului finanţelor publice pentru modificarea şi completarea unor reglementări contabile, anexa ... (vezi toată discuția)
Bilant inchidere firma LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA O firma care a fost suspendata 3 ani, si-a reluat activitatea si acum doreste incetarea activitatii. Cum se intocmeste bilantul de inchidere? Multumesc mult! (vezi toată discuția)