avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatia

Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai deloc, [EDITAT] . Dupa petrecerea de la varul meu, am revenit la mine acasa, iar dupa 5 luni m-am dus pe la el din nou. Aceea fata ( avea 21 de ani, deci nu era minora ) era INSARCINATA si sustinea ca cu mine !! Eu inclin sa cred ca asa este, dar nu vreau sa o i-au de nevasta deoarece este o femeie usoara , FOARTE ,si nici pensia alimentara al copilului nu am de gand sa o platesc , deoarece eu cred ca EA a fost hoata, ca sa stea cu mine. Ce-mi ramane de facut ca sa nu platesc pensia alimentara, si nici sa o iau de nevasta pe respectiva ? Daca refuz sa fac analizele ( pentru a vedea daca copilul este al meu sau nu ), ea va putea demonstra ca sunt tatal copilului? In concluzie, eu vreau sa refuz ca sunt tatal copilului, si vreau sa evit de platit pensia alimentara. Va rog accept orice fel de sfat. PS: Ca drept dovada ca femeie era foarte usoara, a mai facut-o si cand era gravida . deci......
Ultima modificare: Miercuri, 15 Decembrie 2010
ContSters20980, utilizator
Trebuie sa va asumati responsabilitatea faptelor.Daca erati un baiat destept nu ajungeati aici.Oricum ,daca se dovedeste ca sunteti tatal automat platiti pensie alimentara si de vreti si de nu vreti.Capul face,capul trage.De nevasta nu va poate obliga nimeni sa o luati dar plodul e in gradina dvs.si deci e al dvs.
deci... doamna va trebui sa va cheme in judecata pt stabilire paternitate. se poate stabili ca sunteti tata si daca refuzati sa faceti test adn.
veti plati pensie
Platesc pensie alimentara pentru un REFUZ ?? Din moment ce eu refuz sa fac testul, mi se pare anormal sa platesc pensia alimentara :| E obligatoriu acest lucru ?
Domnule dar "independent" sunteti !.;)

Raportul acela sexual a avut loc cumva fara consimtamantul dvs ?
Pentru toate faptele din viata exista consecinte,deci dvs ,daca in cazul actiunii de stabilire a paternitatii ,veti fi gasit tata,aveti obligatii morale,nu atat pentru mama,cat mai ales pentru un copil,care are singura vina ca...s-a nascut.

Daca nu veti recunoaste,daca nu va veti prezenta la efectuarea unei eventuale expertize,veti trage consecintele care decurg si atitudinea dvs,veti deveni "tatic"=D>
si probabil ca indiferent de atitudinea dvs,veti deveni tot"tatic",daca aveti certitudinea ca sunteti "autorul faptei"
Mai multa maturitate,care implica si responsabilitate pentru faptele proprii,nu strica
nu pt un refuz... veti plati pensie ca nu ati folosit un prezervativ
pana sa decida instanta sa faceti testul, doamna va trebui sa probeze (cu martori)ca ati avut o relatie in perioada in care copilul a fost conceput.
ar fi bine sa faceti testul, poate nu e copilul dvs. daca refuzati, instanta ce sa inteleaga, ca doar nu vreti sa-l recunoasteti... ca altfel v-ati apara
odata ce paternitatea a fost stabilita, veti plati pensie.
asteptati, poate doamna nu are pretentii sa recunoasteti copilul si nici la pensie

Alte discuții în legătură

Copil, relatie extraconjugala, pensie alimentara cristigy cristigy Buna ziua. In urma cu 13 ani eu si mai multi colegi de munca am intretinut raporturi sexuale pe o durata de cateva luni cu o femeie maritata care a divortat ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate feriha83 feriha83 Am o mare nelamurire am primit o instiintare ptr a recunoasre paternitatea unui copil si pensie alimentara ,mentionez ca am fost o singura data cu fata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ma confrunt cu o problema probabil intalnita de multi ... MariusSima98 MariusSima98 buna ziua ma comfrunt cu o problema probabil intalnita de multi dintre noi . Am avut o relatie de 1 luna 2 cu o femei ea a ramas gravida .cert este ca femeia ... (vezi toată discuția)