avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna ziua ma confrunt cu o problema probabil intalnita ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna ziua ma confrunt cu o problema probabil intalnita de multi ...

buna ziua ma comfrunt cu o problema probabil intalnita de multi dintre noi .
Am avut o relatie de 1 luna 2 cu o femei ea a ramas gravida .cert este ca femeia respectiva a umblat si cu unu si cu altu .dar a declarat ca eu sunt tatal copilului .si ca doreste ca eu sa platesc pensie alimentara ..dar momentan nu exiata nici um test ADN
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:33, 26 Martie 2021
Nu va poate obliga decât prin instanta...
daca nu credeti ca dvs sunteti tatat, nu il recunoasteti, iar ce declara doamna, e lipsit de efecte.
Daca nu il recunoasteti si domana crede ca e al dvs, va trebui sa va actioneze in judecata, sa ceara stabilirea paternitatii, va suporta costurile unui test adn.
daca e al dvs, veti plati pensie si veti suporta si cheltuielile de judecata.

Sunt de parere sa luati legatura cu doamna, sa faceti un test neoficial de paternitate si daca e al dvs, sa il recunoasteti si sa va asumati raspunderea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil, relatie extraconjugala, pensie alimentara cristigy cristigy Buna ziua. In urma cu 13 ani eu si mai multi colegi de munca am intretinut raporturi sexuale pe o durata de cateva luni cu o femeie maritata care a divortat ... (vezi toată discuția)
Relatia Alex89 Alex89 Salut! Am si eu o problema foarte mare si as dori niste raspunsuri. Bun! Sa incep cu inceputul, am avut o relatie intima cu o fata pe care nu o cunosteam mai ... (vezi toată discuția)
Recunoastere paternitate feriha83 feriha83 Am o mare nelamurire am primit o instiintare ptr a recunoasre paternitatea unui copil si pensie alimentara ,mentionez ca am fost o singura data cu fata ... (vezi toată discuția)