avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata abonament telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata abonament telefonie mobila

Buna am 21 de ani , acum 2 ani mam hotarat sa plec din tara , am venit in urma cu cateva luni , inainte sa plec am vrut sami inchid abonamentul de telefonie mobila , nu am putut ca e pe 2 ani porcari ca trebuie sa platesc 5 mill parca rezilierea etc , nu am mai platit facturile de atunci fiind plecat , acum ma trezesc ca am de platit 47 de milioane printr-o firma recuperatoare , ce mi se poate intampla ??

Mentionez ca nu am nimic pe numele meu bun mobil sau imobil.

Miai gasit acum o luna de munca in tara iar politica firmei e plata cu cardul ..... card de salarii visa electron fara descoperire ....
Imi pot lua bani de pe card ??? Iar eu sa nu primesc salariul ???

Multumesc , anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Decembrie 2010
reallast, utilizator
Cel mai recent răspuns: reallast , utilizator 00:20, 17 Decembrie 2010
Da va poate lua banii de pe card!!!In urma unei sesizari in instanta dar si fara depinde cum este mandatata firma dv. veti avea poprire pe salariu pana va veti achita datoria catre Cosmote!!!In instanta puteti sa-i actionati dar trebuie sa aveti documente care sa justifice cele relatate de dv.....de datorie nu scapati dar ea poate fi micsorata....Multa bafta!
Vi se va retine in fiecare luna o suma de 1/3 din salariu pana la max 1/5. Retinerile se vor face pana cand Cosmote-ul recupereaza suma pe care sustine ca o aveti de plata.
mergeti la un avocat cu hartiile ce le-ati primit, ma gandesc ca suma de 47 mil poate fi redusa, rezolvati-va problema cu firma de recuperari.
desi legal, un creditor va poate lua doar 1/3 din salariu, riscati sa va blocheze contul de salariu si pana depuneti contestatie, pana reusiti sa-l deblocati, nu puteti folosi vreun leu
reallast a scris:

Buna am 21 de ani , acum 2 ani mam hotarat sa plec din tara , am venit in urma cu cateva luni , inainte sa plec am vrut sami inchid abonamentul ................ , nu am putut ca e pe 2 ani porcari ca trebuie sa platesc 5 mill parca rezilierea etc , nu am mai platit facturile de atunci fiind plecat , acum ma trezesc ca am de platit 47 de milioane printr-o firma recuperatoare , ce mi se poate intampla ??

Mentionez ca nu am nimic pe numele meu bun mobil sau imobil.

Miai gasit acum o luna de munca in tara iar politica firmei e plata cu cardul ... si anume la ... card de salarii visa electron fara descoperire ....
Imi pot lua bani de pe card ??? Iar eu sa nu primesc salariul ???

Multumesc , anticipat.


Buna ziua.
Va invit sa cititi Regulamentul de postare in forum:
www.avocatnet.ro/content/tag...

:offtopic:Si va rog sa stergeti denumirea societatilor implicate in discutie deoarece, astfel cum ati observat, in forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Dar in cazul in care mi se va lua bani din salariu .... voi fi informat dinainte prin firma nu ? sau ei pot sami ieie direct din cont fara sa ma informeze dinainte ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare problemă- comision retragere ivascu09 ivascu09 Mă numesc Ivaşcu Aurora Mihaela şi am o problemă legată de o poprire. La firma care lucrez mi se dă salariul pe card. Sunt divorţată şi am în ... (vezi toată discuția)
Popire pe salariu Florin rmz Florin rmz Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)
Blocare cont banca Razvantimisoara Razvantimisoara Buna ziua Am intampinat ieri o problema legata de blocarea cardului in urma unei sesizari facuta de alta persoana, am fost la cumparaturi iar cardul a ramas ... (vezi toată discuția)