avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Decembrie!!
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Decembrie!!

decembrie

Decembrie. Sa fim mai buni. Sa ne amintim sa impartim din bunul nostru si celor mai nevoiasi. Mosi peste mosi. Felicitari peste felicitari. Cadouri peste cadouri.
Ei bine nu. Pentru mine nu.
Luna asta imi aducea speranta in inima de mic copil, cu toate ca nu stiu daca au fost 2 ani din viata in care am simtit o urma de fericire in perioada asta a anului. Decembrie inseamna freamat in suflet si zambet in inima. E luna in care acei ochi m-au privit. E luna in care inima mea a simtit ca ceva vine sa o completeze. Ca un puzzle perfect.
Decembrie inseamna visul copilariei. Inseamna zapada, derdelus, gogosi, desene.
Inseamna speranta,inseamna dorinte ,inseamna iubire,inseamna daruire.
Dar nu.Pentru mine nu.
Incercati fiecare,sa va impacati cumva cu sarbatorile ....
Craciun fericit pentru toata lumea!!!!
Cel mai recent răspuns: Anna2010 , utilizator 13:34, 20 Decembrie 2010
Sunt si mai multi ochii care te va privi in viata asta, doi ani sau vesnicia, stai linistita cu o secunda e suficient sa vad ce seamna cracium vesnic.
Decembrie...o luna a iernii.,zapada...frig..viscol..
Dar toate acestea aduc bucuria in sufletul fiecaruia,in sufletul de copil care exista in fiecare din noi..
Eu cred ca aceasta perioada pentru fiecre este un prilej de daruire,iertare,de impacare si bucurie..
Sarbatoarea Craciunului este una de vis si neuitat ,cred ca pentru fiecare din noi inseamna ceva:D
Craciun fericit tuturor
Craciunul nu este altceva decat intoarcerea ciclica la copilarie, indiferent daca a fost grea sau usoara a fost senina, fara griji si plina de sperante.
De fapt spiritul CRACIUNULUI trebuie sa existe in fiecare din noi. Sunt momente de o incarcatura emotionala teribila.
Insasi perioada din jurul Craciunului ma inspira pur si simplu. E o perioada din an foarte speciala pentru mine. Parca simt vibratii de fericire si bucurie in eter, e ca si cum constiinta divina e mai la indemana, mai aproape de suflet in perioada asta. Am senzatia ca aceste perceptii reprezinta chiar ele un dar pentru noi, un dar din partea lui Dumnezeu.Revenind la sarbatoarea CRACIUNULUI, ar trebui ca TOTI sa incercam, macar pentru o secunda din viata ce ne-a fost data, sa fim mai BUNI.
Doresc Craciun fericit tuturor si zile placute si linistite alaturi de cei dragi!
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
mirunika, utilizator
Este o noapte de iarna, viscoleste si este un frig de crapa pietrele. Peste Bethleem ninge, ninge... Intr-o iesle minunata se nascuse Isus. Boul si magarul, milosi, suflau asupra lui, sa-l incalzeasca. Alaturi vegheau Iosif si Maria.
Deodata o rafala puternica de vant a adus un val de aer rece si zapada.
Iosif s-a repezit in calea rafalei cu pieptul, pentru ca frigul sa nu ajunga la Pruncut. Cativa fulgi s-au asezat totusi pe obrajorii si fruntea micului Isus.
Temandu-se sa nu-L trezeasca, Maria s-a aplecat asupra lui cu toata dragostea ei si cu un sarut a indepartat stralucitorii fulgi reci. Minune! Fulgii de nea s-au topit la caldura iubirii materne si s-au prefacut in mici flori, cu patru petale mici, ascutite si delicate, albe ca neaua si cu o minunata mireasma, care a invaluit ieslea pamantul si cerul.
Iasomia, floarea minunata, s-a nascut din sarutul dat de Sfanta Fecioara Pruncului Isus.
Mai sunt putine zile pana la Craciun si emotiile ne coplesesc, bucuria ce vine din suflet, nu o putem descrie...asa este Mirunika precum spui, sa-l facem fericit pe Tatal nostru care ne vegheaza cu dragoste, prin faptele si gandurile noastre, sa ne aplecam cu duiosie, asupra celor din jurul nostru, pentru a aduce pe chipurile lor, un zambet...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarbatori cu bine! Mariana Trufin Mariana Trufin Chiar daca nu mai este mult,craciunul e aproape si sufletul se primeneste sa primeasca cu pace si voie buna aceste sarbatori Divine. Deschideti-va inima, ... (vezi toată discuția)
Craciun fericit!!!! Doina Elena Doina Elena Sper sa imi permita domnii administratori sa postez un mesaj de Sfintele Sarbatori. Cred ca fiecare simte nevoia sa transmita un gand bun celorlalti ... (vezi toată discuția)
Sarbatori fericite!!! Mariana Trufin Mariana Trufin Sa va fie casa, casa Cu bucate noi pe masa Mos Craciun cu sacul plin, Drumu\'n viata cat mai lin, Bogatie cata vreti, Sanatate pentru toti, Iar la ... (vezi toată discuția)