avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

platesc cota parte de caldura daca nu am tevi prin apartament?

Daca am centrala termica de apartament, locuiesc la ultimul etaj si tevile prin care se racordau caloriferele la incalzirea centrala au fost taiate de la nivelul pardoselii, mai trebuie sa cotizez la incalzirea centralizata? Vecinii cu care am pereti laterali comuni au si ei centrale proprii, iar pe peretele dinspre casa scarii (in care nu exista calorifere) am facut izolatie termica.
In plus consider ca eu asigur izolare termica vecinului de dedesubt deoarece, chiar daca nu sint acasa mai multe zile, centrala asigura mentinerea a cel putin 5 grade in locuinta, lucru de care eu nu beneficiez deoarece deasupra eu nu am o alta incinta, iar daca vecinul de dedesubt ar lipsi o luna de iarna caloriferele lui ar fi inchise si as "pierde" caldura si prin pardoseala...
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 14:23, 16 Decembrie 2010
Asa @mihaelaadiana, jos cu inventatorii de taxe de la as. proprietari!
Nu ati pune mana pe ceva de citit - ma refer la oarece legislatie specifica pentru as. prop., dar va este usor sa scrieti pe forum asemenea bazaconii... Halal de noi!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula de calcul caldura apartament debransat de la reteaua centralizata dumiela dumiela Formula de calcul sau modalitatea de determinare a costurilor ce revin pentru caldura unui apartament debransat, provenita de la tevile ( de caldura, ale ... (vezi toată discuția)
Facturare caldura radet pentru un apartament debransat si cu cta jumong75 jumong75 Buna ziua, Asociatia de proprietari din care fac parte, este formata din apartamente necontorizate, apartamente contorizate (cu repartitoare de costuri de ... (vezi toată discuția)