avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... proces la cedo -actiune in limba romana
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

proces la cedo -actiune in limba romana

Soacra mea a ajuns cu 2 dosare la CEDO ,unul tradus in franceza ( ruxanda ionescu impotriva romaniei ) castigat la 12 oct 2006 ,celalalt netradus ,depuse la date relativ apropiate despre care ,nu are nici-o veste .ce e de facut ? multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
mezzo 61, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:35, 8 Februarie 2009
am vrut sa spun exact ca eu am deschis subiectul " acte in limba romana , - proces cedo , " si situatia este ca acum 10 luni , nu s-a miscat absolut nimic .
iar cu procesul castigat la cedo , s-a rejudecat hotararea data de cedo si nici pana in ziua de azi curtea de justitie n-a trimis hotararea , in care s-a pierdut . da' nu se trimite hotararea
fiind prost formulata de la inceput de avocata adica casa sau despagubiri , asa s-a intors de la cedo castigata hotararea , insa despagubiri pentru acea casa erau calculate la 87000 euro , o suma mult prea mica pentru a fi acceptata .
Dupa ce ati castigat la CEDO, ati formulat cerere de revizuire a hotararii judecatoresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire 408[1] daniela.tarau daniela.tarau Rugamintea mea este sa ma sfatuiti cum sa procedez in cazul in care vreau sa revizuiesc o cauza,in urma unei hotarari CEDO. Specific aici ca hotararea nu a ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo - strasbourg fiore6 fiore6 Buna ziua! Am redactat o cerere pentru Cedo, insa nu stiu daca ar fi mai bine sa o trimit in lb engleza sau in lb romana. Care este diferenta si daca trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Prcoedura implementare decizii cedo icer84 icer84 Buna ziua! M-ar interesa sa aflu care este procedura de implementare a hotararilor definitive stabilite de Curtea Europeana a Drepturilor Omului in cazul ... (vezi toată discuția)