avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Presedinte la comisia de inventariere bunuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Presedinte la comisia de inventariere bunuri -lipsa???

Salutii!
Ce anume trebuie sa faca un presedinte la comisia de inventariere a bunurilor achizitionate de institutia lui si montate in alt sediu?
In afara de Ordinul 1.753 din 22.11.2004 si lg 82/24.12.1991. Ma intereseaza care este procedura de la cap la coada? Ce anume trebuie sa faca presedintele si mai ales daca sunt sesizate lipsuri ce se intampla?Exista un astfel de act normativ care sa am ajute sa inteleg atributiile presedintelui comisiei de inventariere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:55, 27 Martie 2008
corect!! Multumesc!
Asa, revin la problema mea cu inventarul....!! L-am terminat..am facut procesul verbal in care s-au constatat lipsurile la care ma asteptam...pe baza explicatiei scrise persoana care le avea in folosinta(nu gestiune) a recunoscut o parte din lipsuri....Dar nu le "da de buna voie". Am pus ca si concluzie:recuperarea prejudiciului..!! Sigur se va ajumge in instanta pentru recuperarea lor!!!! Intrebare: eu, si comisia de inventariere ce trebuie sa mai facem acum, propunerile au fost aprobate de director, contabil sef...?!!! Trebuie sa si punem in executare propunerile, tot noi, comisia?
Domnul elis...dumneavoastra ce spuneti? Intotdeauna mi-ati dat un sfat bun!!!!:">
Ultima modificare: Joi, 27 Martie 2008
Ramona24, utilizator
Propunerile facute nu sunt puse in executare de catre comisia de inventariere .....
Gand la gand...:D mi -ati raspuns exact cand va rugam sa ma sfatuiti!!!
Nu se pun in executare de c omisia de inventariere?Atunci de cine?
Multumesccccc!!!!!
De conducerea unitatii ...ei stabilesc modul de recuperare a prejudiciului

Alte discuții în legătură

Cum va proceda angajatorul ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În urma inventarierii anuale la bibliotecă, comisia de inventariere a constatat lipsa unor bunuri din Fondul documentar închis ... (vezi toată discuția)
Inventarierea patrimoniala sadaka sadaka #-o#-o buna, are cineva o idee despre asta , cu ce se incepe aceast inventar si cum ....sa arate . ajutorrrrrrrrrrrr!!!!!!!! (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)