Salutii!
Ce anume trebuie sa faca un presedinte la comisia de inventariere a bunurilor achizitionate de institutia lui si montate in alt sediu?
In afara de Ordinul 1.753 din 22.11.2004 si lg 82/24.12.1991. Ma intereseaza care este procedura de la cap la coada? Ce anume trebuie sa faca presedintele si mai ales daca sunt sesizate lipsuri ce se intampla?Exista un astfel de act normativ care sa am ajute sa inteleg atributiile presedintelui comisiei de inventariere?
Asa, revin la problema mea cu inventarul....!! L-am terminat..am facut procesul verbal in care s-au constatat lipsurile la care ma asteptam...pe baza explicatiei scrise persoana care le avea in folosinta(nu gestiune) a recunoscut o parte din lipsuri....Dar nu le "da de buna voie". Am pus ca si concluzie:recuperarea prejudiciului..!! Sigur se va ajumge in instanta pentru recuperarea lor!!!! Intrebare: eu, si comisia de inventariere ce trebuie sa mai facem acum, propunerile au fost aprobate de director, contabil sef...?!!! Trebuie sa si punem in executare propunerile, tot noi, comisia?
Domnul elis...dumneavoastra ce spuneti? Intotdeauna mi-ati dat un sfat bun!!!!:">
Gand la gand...:D mi -ati raspuns exact cand va rugam sa ma sfatuiti!!!
Nu se pun in executare de c omisia de inventariere?Atunci de cine?
Multumesccccc!!!!!