avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Presedinte la comisia de inventariere bunuri ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Presedinte la comisia de inventariere bunuri -lipsa???

Salutii!
Ce anume trebuie sa faca un presedinte la comisia de inventariere a bunurilor achizitionate de institutia lui si montate in alt sediu?
In afara de Ordinul 1.753 din 22.11.2004 si lg 82/24.12.1991. Ma intereseaza care este procedura de la cap la coada? Ce anume trebuie sa faca presedintele si mai ales daca sunt sesizate lipsuri ce se intampla?Exista un astfel de act normativ care sa am ajute sa inteleg atributiile presedintelui comisiei de inventariere?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:55, 27 Martie 2008

Aha...bun...deci odata cu procesul-verbal si propunerile...comisia si-a terminat treaba???
Multumesc mult!!
Asa este, odata cu incheierea procesului-verbal de inventariere si predarea lui catre conducerea unitatii cu toate anexele la el , comisia de inventariere si-a terminat treaba.
Cum se recupereaza prejudiciul si cine pune in executare propunerile comisiei este de competenta conducerii unitatii respective.
Multumesc mult de tot!!=D>
Daca imi puteti indica un articol din ordin care spune ca unitattea se ocupa de punerea in executare propunerile comisiei...nici nu mai am cuvinte sa va multumesc!!! :)
În cazul constatării unor lipsuri în gestiune, imputabile, administratorii vor lua măsura imputării acestora la valoarea lor de înlocuire - pct.50 din Normele privind organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de activ şi de pasiv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum va proceda angajatorul ? oanaportar oanaportar Hristos a înviat ! În urma inventarierii anuale la bibliotecă, comisia de inventariere a constatat lipsa unor bunuri din Fondul documentar închis ... (vezi toată discuția)
Inventarierea patrimoniala sadaka sadaka #-o#-o buna, are cineva o idee despre asta , cu ce se incepe aceast inventar si cum ....sa arate . ajutorrrrrrrrrrrr!!!!!!!! (vezi toată discuția)
Inventar in timpul anului andreea_florentina andreea_florentina Buna ziua , Daca doresc sa fac un inventar la produsele din gestiune , documentele care se fac sunt similare cu cele de la invantarul anual? Trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)