avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... persoane cu dizabilitati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

persoane cu dizabilitati

Daca sunt persoana cu handicap locomotor si lucrez deja la o institutie pot incheia un contract de munca pe o ora cu un s.r.l pentru a lucra de acasa ? Mentionez ca beneficiez de o indemnizatie de handicap di de ingrijitor personal.Sunt angajata cu norma de 4 ore la o institutie publica si vreau sa tin contabilitatea unui SRL dar pentru asta trebuie sa inchei cu ei un contract de munca. Ideea este ca nu vreau sa imi pierd indemnizatia si nici ingrijitorul care ma duce si ma aduce de la munca. Va multumesc anticipat.Din punct de vedere legal ma intereseaza.

Alte discuții în legătură

O persoana cu dizabilitati poate sa lucreze fara sa piarda indemnizatia? andrisanalina andrisanalina Spuneti-mi, va rog,daca o persoana cu grad 1 handicap permanent, cu insotitor,(fara picioare),poate sa se angajeze fara a pierde indemnizatia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanei cu handicap ContSters126395 ContSters126395 Buna ziua> Va rog daca imi poate raspunde cineva la o intrebare. Daca o persoana cu handicap care beneficiaza de o indemnizatie si are si insotitoar are ... (vezi toată discuția)
Srl / pfa topmasaj topmasaj salut! va rog sa imi spuneti daca un srl al carui asociat unic sunt poate avea relatii comerciale cu un pfa care de fapt tot eu sunt. mai concret, vreau sa ... (vezi toată discuția)