Buna ziua ,as dori daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema!
Am avut prima infatisare la tribunal cu fostul sot,ptr drept de vizita,minora are 1an,iar acum s-a stabilit ca la urmatorul termen,de judecata sa venim cu martori de ambele parti,si la el s-a cerut ancheta sociala la mine ca sa stiu conditiie,ca doar mie mi-a fost incredintat minora,as dori daca se pate sa ma lamuriti daca el va putea sa aiba dreptul de a lua minora de langa mama la o varsta asa frageda,ce poate sa stabileasca legea,va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
Buna ziua! Va mai rog ceva ,cand am fost la tribunal judecatoarea a decis sa se faca ancheta sociala la el acasa dar el nu a fost prezent si nici cand a fost instiintat nu a dat vreun semn.Maine ne prezentam din nou si as vrea sa stiu daca mai are sanse sa castige dreptul la vizita sau ce anume o sa se intample din cauza ca el nu s-a prezentat cand a fost cei de la ancheta sociala la el acasa.Miltumesc frumos!
ma scuzati cu rescpect ptr dumneavoastra ca avocat dar ce tata poate fii acela care eu cand eram insarcinata cu fetita lui el nu ma lovea crunt ce tata poate fii daca timp de aproape 1 an si 2 luni nu si a vizitata acest copil ce tata pate fi cand nu contribuie finnaciar la nimic doar ce sa stabilit de lege pana sa se stabileasca pensie alimentara el nu la interresat,pacat asta nu se poate numi tatat
si apropo el este total dezinteresat de acest copil vrea doar sa se razbune pe mine,si inca ceva nimeni nu interzice sa vina sa vada fetita dar ca el nu vine,asta se mai poate numi tata,dumneavoastra spuneti in perspectiva dumneavoastra dar nu stiti prin cate am trecut practic si acum imi este frica de el,ma batut crunt cand eram insarcinata cu fata deci cu copilul lui dar ce sa mai zic,va multumesc si o seara placuta cu rescpect roxi
bun asera cu rescpect ptr dumneavoastra in primul rand copilul meu nu e odrasla,si in al doilea rand el nu se poate numi tata,un tata care isi bate crunt nevasta cand ea este insarcinata cu,copilul lui asta se poate numi tata,pacat ca uni gandewsc altfel,si apropo nimeni nui interzic edreptul de a vizita fetita doar ca el nu vine sa o vada
va multumesc ptr mesaj,si inca o dat cu respect nu stiu dac sunteti av sau nu dar copilul meu nu este odrasla sa retineti asta, eara placuta
va cer respect
Ajutor
roxi_roxana
Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)