avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Va rog un sfat!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Va rog un sfat!

Buna ziua ,as dori daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema!
Am avut prima infatisare la tribunal cu fostul sot,ptr drept de vizita,minora are 1an,iar acum s-a stabilit ca la urmatorul termen,de judecata sa venim cu martori de ambele parti,si la el s-a cerut ancheta sociala la mine ca sa stiu conditiie,ca doar mie mi-a fost incredintat minora,as dori daca se pate sa ma lamuriti daca el va putea sa aiba dreptul de a lua minora de langa mama la o varsta asa frageda,ce poate sa stabileasca legea,va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
Buna ziua! Va mai rog ceva ,cand am fost la tribunal judecatoarea a decis sa se faca ancheta sociala la el acasa dar el nu a fost prezent si nici cand a fost instiintat nu a dat vreun semn.Maine ne prezentam din nou si as vrea sa stiu daca mai are sanse sa castige dreptul la vizita sau ce anume o sa se intample din cauza ca el nu s-a prezentat cand a fost cei de la ancheta sociala la el acasa.Miltumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 10:10, 18 Martie 2008
Toate aceste mesaje puteau fi puse intr-un singur mesaj .....:)
Ultima modificare: Luni, 17 Martie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
eu nu sunt avocat sau consilier, dar doamna draga, spuneti ca fostul sot, v-a batut in timpul sarcinii. cand ati divortat de el de ce nu ati spus aceste lucruri la tribunal, si poate atunci nu mai ajungeati aici? banuiesc ca la divort ati fost intrebati amandoi care sunt motivele. aceea era sansa dv de a scoate in evidenta fata mai putin placuta a sotului dv.....
roxi_roxana a scris:

.... si apropo el este total dezinteresat de acest copil vrea doar sa se razbune pe mine,si inca ceva nimeni nu interzice sa vina sa vada fetita dar ca el nu vine,asta se mai poate numi tata,dumneavoastra spuneti in perspectiva dumneavoastra dar nu stiti prin cate am trecut practic si acum imi este frica de el,ma batut crunt cand eram insarcinata cu fata deci cu copilul lui dar ce sa mai zic,va multumesc si o seara placuta cu rescpect roxi

parca problema era ca va este frica ca instanta ii va da dreptul sa-si viziteze copilul :-/ , si in acest sens a hotarit o ancheta sociala la domiciliul tatalui si probabil ca va urma una si la domiciliul dvs. Contributia la cresterea unui copil nu poate fi numai financiara , chiar daca sotii s-au despartit si nu se inteleg trebuie sa stie si sa simta acel copil ca are atat mama cat si tata care-l sprijina indiferent in ce mod . Singur copilul va aprecia mai mult sau mai putin pe unul din parinti pe parcurs functie de ce i se va oferi .
roxi_roxana a scris:

Buna ziua ,as dori daca puteti sa ma lamuriti intr-o problema!
Am avut prima infatisare la tribunal cu fostul sot,ptr drept de vizita,minora are 1an,iar acum s-a stabilit ca la urmatorul termen,de judecata sa venim cu martori de ambele parti,si la el s-a cerut ancheta sociala la mine ca sa stiu conditiie,ca doar mie mi-a fost incredintat minora,as dori daca se pate sa ma lamuriti daca el va putea sa aiba dreptul de a lua minora de langa mama la o varsta asa frageda,ce poate sa stabileasca legea,va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra
Buna ziua! Va mai rog ceva ,cand am fost la tribunal judecatoarea a decis sa se faca ancheta sociala la el acasa dar el nu a fost prezent si nici cand a fost instiintat nu a dat vreun semn.Maine ne prezentam din nou si as vrea sa stiu daca mai are sanse sa castige dreptul la vizita sau ce anume o sa se intample din cauza ca el nu s-a prezentat cand a fost cei de la ancheta sociala la el acasa.Miltumesc frumos!

cam asa a fost mesajul initial sau m-am inselat :-/
Doamna, cititi si ce s-a scris in acest topic poate va ajuta sa va schimbati un pic parerea...

www.avocatnet.ro/content/for...

(Subiectul e la Dreptul Familiei si are titlul "Urgent.. pot sa-mi pierd copilul" -
Poate o sa vi se para ca povestea de acolo nu are legatura cu a dvs. si ca personajele sunt altele. Nu va grabiti, tot despre o mama, un tata si un copil e vorba.)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat daca se poate! roxi_roxana roxi_roxana -------------------------------------------------------------------------------- Buna ziua tuturor! Am si eu o fetita de 1an si 2luni,tatal nici macar ... (vezi toată discuția)
Ajutor roxi_roxana roxi_roxana Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori Maricica Palancianu Maricica Palancianu Stimati colegi, doresc sa va supun atentiei doua situatii juridice si va rog sa-mi transmiteti opiniile voastre: 1. Divort cu minori: mama a scapat de acasa ... (vezi toată discuția)