avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... DENUNT CALOMNIOS
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

DENUNT CALOMNIOS

BUNA SEARA AM SI EU O INTREBARE :DACA O PERSOANA ESTE CONDAMNATA CU INCHISOAREA SI EXECUTARCE LA 1 AN SI 2 LUNI PENTRU DENUNT CALOMNIOS SI ARE VARSTA PESTE 65 DE AN CE ESTE DE FACUT S-AU ESTE LEGALA ACEASTA CONDAMNARE IN ANUL 2010??
DACA MA POATE LAMURI CINEVA VA ROG MULT SAU CE POT FACE IN PRIVINTA ASTA.
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 18:08, 23 Decembrie 2010
Condamnarea este legala in masura in care nu a fost pronuntata cu incalcarea legii,iar aceasta rezulta din consultarea dosarului.
Avand in vedere varsta,eventualele maladii,probababil ca persoana nu are antecedente penale,puteti formula cerere de gratiere personal,din motive umanitare la presedintia tarii.
UNDE AR TREBUI SA DEPUN CEREREA.? EU AS DORI SA STIU DACA DENUNTUL CALOMNIOS IN 2010 SE PEDEPSESTE CU INCHISOAREA SAU CU AMENDA. PERSOANA ESTE DEJA INCARCERATA . <DACA S-A RESPECTAT CODUL PENAL.> SAU ESTE ILEGALA CONDAMNAREA
Mie mi se pare o masura exagerata.
O pedeapsa marisoara,si cu executare.

Nu conteaza tare mult varsta.depinde daca sufera de ceva boli mai grave.
Depuneti memorii la Administratia Presedintiala si la Ministerul Justitiei,dar este bine ca aceste memorii sa fie documentate de un jurist,dupa ce consulta dosarul cauzei.
Poi, a avut antecedente penale, sau cum de a luat atata cu executare?!
A trecut dosarul de toate fazele de judecata? Sau a fost arestat preventiv, sau ce?!

Parerea mea e ca au fost mult mai multe acolo ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratiere cosmin30 cosmin30 daca am fost condamnat la 2 ani inchisoare cu suspendare .........pot cere gratierea de la presedintele romaniei sau amnistia.?ce sanse am ?si unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios ionharcau ionharcau buna seara, doresc sa aflu cum pot sesiza autoritatile despre un denunt calomnios facut impotriva mea trebuie precizat ca acest denunt a fost facut de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua as avea o intrebare ce inseamna persoana infractorului, ... Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Buna Ziua as avea o intrebare ce inseamna persoana infractorului, si daca eu muncesc cu contract de munca in strainatate si sunt nascut aici, cum pot sa execut ... (vezi toată discuția)