avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna Ziua as avea o intrebare ce inseamna persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna Ziua as avea o intrebare ce inseamna persoana infractorului, ...

Buna Ziua as avea o intrebare ce inseamna persoana infractorului, si daca eu muncesc cu contract de munca in strainatate si sunt nascut aici, cum pot sa execut munca in folosul comunitatii in tara? Am 3.000 de kilometri de parcurs mentionez si faptul ca nu am avut antecedente de nici un fel si sunt dublu cetatean si nu detin nici un act romanesc
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2023
Mariuuuuusssssss, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mariuuuuusssssss , utilizator 06:05, 10 Martie 2023
Prezentarea cauzei este neclara
Daca dv sutineti ca nu aveti antecedente ,in ce circumstante instanta a dispus obligatia in sarcina dv de a efectua munca in folosul comunitatii?
Incercati sa apelați la avocat ca sa vada dacă va poate ajuta.
Exista risc de închisoare și sa fiți extrădat dacă nu se rezolva.
Poi pe scurt anul trecut in vara in concediu am avut un accident pe care lam parasit si am schimbat oglinda masini, doar ca nu mi sa dat nici o masura preventiva a doua zii mam impacat cu victima acum sunt la munca aici, numai ca nu stiu ce o sa se intimple din tot dosarul, unii sustin ca daca voi fii condamnat o sa primesc si munca, iar altii spun ca e posibil sa imi iau renuntare la urmarirea penala odata ce sunt nascut si muncesc in alta tara am declarat ca imi pare rau de ce am facut si ca nu se mai intimpla stiti
Si intreabarea pricincipala ar fii daca procurorul are in vedere toate aceste lucruri? Nu am fost baut nici drogat, muncesc aici, m-am impacat cu victima am sanse la rup?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier Mariuuuuusssssss Mariuuuuusssssss Bună Ziua! În urmă cu aproximativ 10 lunii de zile am produs un accident soldat cu victimă art 338, dar datorită faptului că m-am speriat foarte tare, am ... (vezi toată discuția)
Furt hipermarket - pedeapsa, posibilitate primire amenda contraventionala alin091 alin091 Buna seara,imi primul rand regret enorm ce am facut si nu credeam niciodata ca o sa ajung in situatia de astazi. Am facut cumparaturi din[ editat],si dupa mi-a ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui autovehicul unei persoane majore fara permis de conducere sorinaa1 sorinaa1 Buna ziua. Va rog frumos daca se poate sa ma ajutati Pe data de 04/09/2016 am lasat pe cineva sa imi conduca masina cca 50 m pe un drum de tara, ne-asfaltat ... (vezi toată discuția)