avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Beneficii revocabile in caz de demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Beneficii revocabile in caz de demisie

Are un angajator vreo metoda legala de a fixa niste beneficii de tipul pensii private / asigurare de viata pentru fidelizarea angajatilor de care acestia sa nu beneficieze in cazuri precum demisia (art 79), fondurile revenind la societate? Pensiile facultative de sub Pilonul III sunt ale aderentilor angajati.

Precizez ca angajatii vor sti de la inceput ca pierd beneficiile in cazul demisiei. Angajatorul doreste sa-si protejeze investitia de un act unilateral. Este posibil acest lucru?
Ultima modificare: Duminică, 19 Decembrie 2010
eumarian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:44, 19 Decembrie 2010
din cite stiu nu exista un asemenea sistem in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie privata dascalu  marta dascalu marta ce vrea sa spuna o pensie privata, cat este de eficienta si sigura (vezi toată discuția)
Pensiile facultative florens florens Am o problema. Sunt aderat la pensia facultativa pilonul III. Problema este cu deducerea. Actualul angajator nu-mi face deducerea aferenta, dar de virat ... (vezi toată discuția)
Contributie pilonul 2 de pensie rosehusky rosehusky Buna seara, Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)