avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... schimbare treapta de salarizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

schimbare treapta de salarizare

Daca in luna ianuarie 2008 am primit in cadrul comisiei de disciplina ^ mustrare scrisa^ mai pot sa cer sa trec la alta categorie de salarizare? In Statutul functionarilor publici aceasta sanctiune apare distincta de mustrarea scrisa! ( art 77, 3, c ). Multumesc !
Am omis ca sunteti functionar public.Raspunsul corect este cel pe care vi la dat distinsul nostru coleg elis.
va dorim succes.
In sectorul privat cum se schimba treapta de salarizare?La cat,timp se trece de la economist debutant si care este procentul care ar trebui sa se adauge la salariul de baza?Deoarece eu intreb cum ar trebui sa fie,la o societate unde negocierea salariului se face individual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avansarea profesionala ema2222 ema2222 Sunt angajata pe o functie pe perioada nedeterminata la o institutie de stat ce apartine de consiliul judetean . Am fost avansata in grad profesional in ... (vezi toată discuția)
Promovare in grad profesional Ely - Nuti Ely - Nuti În urma absolvirii facultăţii, în anul 2007 luna octombrie am fost încadrată din funcţia publică de referent clasa III grad profesional superior ... (vezi toată discuția)
Clasa de salarizare functionari publici parvanelena74 parvanelena74 Buna ziua. Din anul 2007 luna mai am fost functionar public clasa 3, gradul asistent treapta 3. In anul 2009, luna iunie, am fost avansata la gradul asistent ... (vezi toată discuția)