avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Proiect: Garda Financiara si Autoritatea Nationala a ...
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Proiect: Garda Financiara si Autoritatea Nationala a Vamilor

Autoritatea Nationala a Vamilor si Garda Financiara vor fi desfiintate si vor functiona ca structuri in cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), conduse de cate un vicepresedinte cu rang de subsecretar de stat, se arata intr-un proiect de Ordonanta de Urgenta postat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP). In cazul in care ordonanta va fi aprobata, vor fi infiintate opt directii de administrare fiscala regionale, ca structuri teritoriale ale ANAF.

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 22:22, 20 Decembrie 2010
Buna seara !
In principiu , nu este tocmai o idee rea , insa am mari dubii cu privire la modul in care o sa se puna in practica ....:O

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relaþii despre structura care a înlocuit garda financiarã viktorV viktorV Stimaţi forumişti, Vă rog să mă ajutaţi cu denumirea exactă, a structurii care a înlocuit Garda Financiară şi cu textul de lege prin care aceasta, ... (vezi toată discuția)
Sesizare catre garda financiara Edwardeddy Edwardeddy As dori sa fac o sesizare catre Garda Financiara cu privire la ilegalitatile pe care le comite un patron de magazin, cum ar fi: dat pe datorie, marfa in ... (vezi toată discuția)