avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... RCA Carpatica nu plateste pentru ca nu exista contact ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

RCA Carpatica nu plateste pentru ca nu exista contact fizic intra cele doua autovehicule

Un tir depasind pe linie continua un autobuz intra pe contrasens fortind autovehicolul nostru sa franeze si in ultima instanta soferul tragand volanul la dreapta intra in sant deteriorand serios autoutilitara. Se face constatare si proces verbal de catre organele de politie constatand vinovatia soferului de tir. Tirul are asigurare RCA la Carpatica asigurare. Ofiterul de daune de la Carpatica Asigurari sustine faptul ca deoarece nu s-au produs pagube la ambele autovehicule nu are cum sa dechida dosarul de daune, respectiv sa plateasca reparatia autoutilitarei..
Ce este de facut in acest caz ? Va multumim anticipat pentru ajutor.
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
Laurentiuanto, utilizator
Cel mai recent răspuns: buniculmiti , utilizator 20:50, 10 Ianuarie 2011
Actiunea in instanta si mai ales sa aveti martori.
Chiar daca nu exista contact dauna s-a produs din cauza acelui TIR si deci organele de politie l-au considerat pe drept vinovat pe cel de pe TIR. Oreclamatie la CSA unde nu cred ca veti reusi mare lucru dar este un pas necesar cerut de instanta, apoi o chemare la conciliere a asiguratorului, ceruta tot in faza instantelor si apoi cu ajutorul unui avocat specializat in daune din asigurari, un proces in caree sigur veti castiga in dauna asiguratorului. Daca aveati asigurare CASCO era mai simplu pt ca se rezolva totul mai simplu si mai repede.
buna ziua , va scriu pt ca si eu am aceias problema cu carpatica mi-ai respins dosarul, am facut si miting si nu am reusit poat ati vazut la tv, vrem sa mai facem inca un miting dar sa fim cat mai multi, poate doriti sa ne unim si sa facem ceva, astept un raspuns de la d-voastra nr tel 0766.307.206
Astia de la Carpatica sunt niste porci.Eu ma judec cu ei din august 2009.Acum am ajuns la tribunal .Au cumparat si un judecator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carpatica asig X-treme X-treme Buna ziua, In legatura cu un dosar de dauna respins de Carapatica Asig , am si eu doua intrebari : 1. Se poate solicita o asa numita reconciliere catre ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)
Probleme carpatica asig sa monicalina monicalina Am fost implicat intr-un accident rutier in data de 2.09.2010 in care nu am fost vinovat.Un sofer care conducea un tir a intrat in mine de pe contrasens ... (vezi toată discuția)