Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

aceeasi_v 
	    	Utilizator

aceeasi_v 
	    	Utilizator	    

aceeasi_v, utilizator
 aceeasi_v, utilizator 	
			 Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

ContSters170716 
	    	Utilizator

ContSters170716 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

danpopescu20016	                   

Buna ziua, spuneti-mi va rog frumos, mai este in vigoare articolul 19 /legea 682/2002 ?
 \"Art. 19.
Persoana care are calitatea de martor, in sensul art. 2 ... (vezi toată discuția)
	                    danpopescu20016	                   

Buna ziua, spuneti-mi va rog frumos, mai este in vigoare articolul 19 /legea 682/2002 ?
 \"Art. 19.
Persoana care are calitatea de martor, in sensul art. 2 ... (vezi toată discuția)

ROMANIAlibera	                   

BUNA AS DORI SA STIU INTRO SENTINTA PENALA JUDECATORUL TRE SA MOTIVEZE TOATE CERERILE DEPUSE DE AVOCAT?INDIFERENT CA ADMITE SAU RESPINGE CEREREA?TRE SA ... (vezi toată discuția)
	                    ROMANIAlibera	                   

BUNA AS DORI SA STIU INTRO SENTINTA PENALA JUDECATORUL TRE SA MOTIVEZE TOATE CERERILE DEPUSE DE AVOCAT?INDIFERENT CA ADMITE SAU RESPINGE CEREREA?TRE SA ... (vezi toată discuția)

ContSters180487	                   

Fratele meu are sentinta definitiva de 17 ani pentru trafic de droguri de mare risc a fost fugit in Anglia 3 ani dupa care l-au prins si urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters180487	                   

Fratele meu are sentinta definitiva de 17 ani pentru trafic de droguri de mare risc a fost fugit in Anglia 3 ani dupa care l-au prins si urmeaza sa fie ... (vezi toată discuția)