andymaurul 
	    	Utilizator

andymaurul 
	    	Utilizator	    

andymaurul, utilizator
 andymaurul, utilizator 	
			 Marian Senchiu 
	    	Avocat

Marian Senchiu 
	    	Avocat	    

eumarian 
	    	Utilizator

eumarian 
	    	Utilizator	    

Art. 385^9 - Cazurile in care se poate face recurs
Hotararile sunt supuse casarii in urmatoarele cazuri:
...
9. hotararea nu cuprinde motivele pe care se intemeiaza solutia ori motivarea solutiei contrazice dispozitivul hotararii sau acesta nu se intelege;
10. instanta nu s-a pronuntat asupra unei fapte retinute in sarcina inculpatului prin actul de sesizare sau cu privire la unele probe administrate ori asupra unor cereri esentiale pentru parti, de natura sa garanteze drepturile lor si sa influenteze solutia procesului;
 eumarian, utilizator
 eumarian, utilizator 	
			 ROMANIAlibera 
	    	Utilizator

ROMANIAlibera 
	    	Utilizator	    

aceeasi_v	                   

O cunostinta de-a mea este in arest preventiv, cercetata pentru consum si trafic de droguri de mare risc. La momentul arestului a avut un avocat din oficiu, ... (vezi toată discuția)
	                    aceeasi_v	                   

O cunostinta de-a mea este in arest preventiv, cercetata pentru consum si trafic de droguri de mare risc. La momentul arestului a avut un avocat din oficiu, ... (vezi toată discuția)

gemi	                   

daca incadrarea este asta art. 329 alin. 1 şi 2, teza finală Cod penal, raportat la art. 65 alin. 1 şi 2 si În baza art. 12 alin. 1, raportat la art. 2 ... (vezi toată discuția)
	                    gemi	                   

daca incadrarea este asta art. 329 alin. 1 şi 2, teza finală Cod penal, raportat la art. 65 alin. 1 şi 2 si În baza art. 12 alin. 1, raportat la art. 2 ... (vezi toată discuția)

florin2kx	                   

Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)
	                    florin2kx	                   

Am inteles ca in cazul de trafic de canabis, daca faci un denunt limitele pedepsei sunt reduse la jumatate. Am mai citi in codul penal ca, daca recunosti fapta ... (vezi toată discuția)