avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

#-o Tatal meu a murit in Decembrie 2010,a fost recasatorit .
Ptr. a cere mostenire trebuie sa stiu ce proprietati a avut ?
Este un termen in care se poate cere mostenirea ?
Si ce drepturi am avand in vedere ca mai are 2 baieti , din care unul cred ca nu este al lui,ci doar al sotiei.
Mentionez ca 25 de ani nu a avut grija de mine ,nu mi-a dat absolut nimic nici o data ,
eu fiind cu mama si un alt frate si ea recasatorita in alta localitate. #-o
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2010
krysty.cv, utilizator
Cel mai recent răspuns: Istvan Dalyay , Avocat 12:18, 18 Februarie 2011
Multumesc. :)
sa aveti un An nou fericit
DAR SUCCESIUNEA TREBUIE FACUTA DOAR IN LOCALITATEA UNDE A AVUT DOMICILIUL TATAL MEU ,DEOARECE EU STAU IN SIGHISOARA SI EL A STAT IN BARLAD ???
krysty.cv a scris:

#-o Tatal meu a murit in Decembrie 2010,a fost recasatorit .
Ptr. a cere mostenire trebuie sa stiu ce proprietati a avut ?
Este un termen in care se poate cere mostenirea ?
Si ce drepturi am avand in vedere ca mai are 2 baieti , din care unul cred ca nu este al lui,ci doar al sotiei.
Mentionez ca 25 de ani nu a avut grija de mine ,nu mi-a dat absolut nimic nici o data ,
eu fiind cu mama si un alt frate si ea recasatorita in alta localitate. #-o

DAR SUCCESIUNEA TREBUIE FACUTA DOAR IN LOCALITATEA UNDE A AVUT DOMICILIUL TATAL MEU ? DEOARECE EU STAU IN SIGHISOARA SI EL A STAT IN BARLAD ???
NU SE POATE FACE IN LOCALITATEA MEA DE DOMICILIU ?

Declaratia de acceptare o puteti face la orice birou notarial din tara, insa dezbaterea succesiunii se poate efectua in doar la un birou notarial aflat pe raza localitatii unde defunctul a avut ultimul domiciliu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ContSters307192 ContSters307192 Buna seara,am o intrebare daca ma puteti ajuta ?In cazul in care un parinte este decedat si mai ai 3 frati la succesiune se cer toate actele copiilor (acte de ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)
Declaratie de acceptare mostenitor minor tinaa tinaa buna ziua. va rog sa ma indrumati cum sa procedez . doresc sa accept mostenirea ce se cuvine fiului meu minor in urma decesului bunicii. precizez ca tatal ... (vezi toată discuția)