avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... retinere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

retinere carte de munca

an data de 07092007 am dat declaratie de ancetarea munci la itm maramures de la firma sc rinvio com srl prin neplata salariala si ancercarea de a ma scoate cu minus an gestiune fara ami dovedi concret .am facut plangere la itm opc adica peste tot .nici an ziua de azi nu mi se elibereaza macar cartea de munca si nu pot sa ma angajez deoarece nu am cartea de munca ce sa fac? am 44 de ani si o situatie precara de existenta .
VA MULTUMESC ROMAN MARIA
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:22, 24 Martie 2008
In delegatie sau imputernicire scrie ca reprezentantul este delegat sa ridice carnetul de munca al salariatului respectiv.

:offtopic:
Sunt foarte multi reprezentati ai societatilor comerciale care ridica carnete de munca dupa incetarea c.i.m., atat la Bucuresti, cat si la Ilfov.
elis a scris:

In delegatie sau imputernicire scrie ca reprezentantul este delegat sa ridice carnetul de munca al salariatului respectiv.

:offtopic:
Sunt foarte multi reprezentati ai societatilor comerciale care ridica carnete de munca dupa incetarea c.i.m., atat la Bucuresti, cat si la Ilfov.

Sa fiu sincera nu stiu daca sa consider asta bine sau rau. Cred ca depinde de caz ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare carnet de munca Badea Mihaela Badea Mihaela Buna ziua, In urma cu cateva zile mi s-a terminat contractul pe care il aveam pe perioada determinata si am cateva intrebari: 1. De la societate mi se ... (vezi toată discuția)
Unde ma pot adresa...... yuliana yuliana Buna as dori si eu sa stiu cum imi pot recupera cartea de munca de la patroana firmei unde am lucrat?? Cartea de munca este incheiata de ITM,dar doamna ... (vezi toată discuția)
Dosar somaj, adeverinta de vechime deeejessica deeejessica Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu problema de mai jos : - vreau sa-mi depun dosarul pentru somaj. Am inteles ca am nevoie de adeverintele de vechime din ... (vezi toată discuția)