avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Motivarea recursului - citatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Motivarea recursului - citatie

Am primit citatia fara cerere recurs ( motivarea recursului ) . Ce sa inteleg ?
N-ar fi trebuit ca o data cu citatia sa primesc si motivarea pt a face , eventual , intampinare ?
Multumesc pt orice informatie data !
Cel mai recent răspuns: lungu1on , utilizator 11:01, 30 Decembrie 2010
Este vorba de litigii de munca , drepturi banesti , recurs 10 zile .
Multumesc tuturor !
Cum ramane cu :
Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti :

Art.111(4) Registratorul va verifica dacă cererile de apel sau de recurs, formulate separat, au fost prezentate în numărul de exemplare necesar pentru comunicare şi ataşare la dosarul cauzei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reconventionala peste termen ContSters14151 ContSters14151 As avea nevoie urgenta de decizii ale ICCJ si decizii CEDO care sa contina admiterea unei cereri reconventionale peste termenul legal, respectiv odata cu ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea motivelor de recurs xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Sunt parte, in calitate de intimat, intr-un proces, un recurs care are primul termen la tribunal in 2 octombrie \'13, se judeca pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Recurs tardiv motivat. Brokeru22 Brokeru22 Buna seara. Am invocat exceptia motivarii tardive a recursului potrivit art. 303 alin 1 vechiul cod de procedura civila. Am solicitat instantei sa constate ... (vezi toată discuția)