avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat real?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat real?

As dori sa stiu cum pot afla daca un anume avocat este cu adevarat avocat si nu e inselaciune.
Mentionez ca am doar numele lui, nu stiu in care barou este inscris.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 11:37, 5 Ianuarie 2011
Da, intr-adevar, doresc sa stiu daca am de a face cu un avocat "real" sau se incearca o intimidare.
Eu pot da numela sau aici, nu stiu daca este voie!

L-am cautat in toate barourile din tara (pe site-uri), dar nu l-am gasit nicaieri!
Va multumesc.
lazealiviu a scris:
Eu pot da numela sau aici, nu stiu daca este voie!

Nu este, cititi regulamentul de postare va rog.
Atunci, ce solutii mai am sa ma pot convinge ca este un avocat real?
Inca ceva, un avocat nu detine o stampila sau ceva de genul acesta?
Pe acea instiintare ce am primit-o nu exista asa ceva!
Nici o adresa, nu mai vorbim de un numar de telefon!
Asta ma face sa fiu circumspect!

Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Ianuarie 2011
lazealiviu, utilizator
lazealiviu a scris:
Pe acea instiintare ce am primit-o nu exista asa ceva!

In primul rand chiar va este necesara aceasta informatie? Inteleg ca nu va este avocat dvs., asa ca de ce conteaza calitatea?
Stampila poate sa-si faca oricine cu MAXIM 100 de lei .

Daca cineva va trimite o instiintare fara data clare de identificare , eu cred ca nu este avocat , pentru ca avocatii au mare grija sa fie identificati ca atare , mai ales atunci cand sunt implicati in recuperarea unor sume de bani .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte examen pt admitere barou bucuresti 2008 ContSters49430 ContSters49430 Credeti ca subiectele de examen pt admiterea in Baroul Bucuresti vor suferi schimbari importante pentru sesiunea de anul acesta? Sau in principiu raman ... (vezi toată discuția)
Cabinet de avocatura...necunoscut? Avocat Liviu Samoila Avocat Liviu Samoila A auzit cineva vreodata de Cabinetul de avocatura "Cosmin Badea si avocatii" din Bucuresti?? Va deranjez cu o astfel de intrebare pentru ca anunturile de ... (vezi toată discuția)