Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

iongradinaru 
	    	Utilizator

iongradinaru 
	    	Utilizator	    

iongradinaru 
	    	Utilizator

iongradinaru 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 eduardcafe	                   

buna ziua tuturor. ma ajutati va rog, ca nu reusesc nicidecum sa am o explicatie clara cum sa procedam,chiar daca am fost si la casa de pensii. suntem ... (vezi toată discuția)
	                    eduardcafe	                   

buna ziua tuturor. ma ajutati va rog, ca nu reusesc nicidecum sa am o explicatie clara cum sa procedam,chiar daca am fost si la casa de pensii. suntem ... (vezi toată discuția)

Olga Dretcaru	                   

Buna ziua!
Am o intrebare. Eu sunt cetateanca Republicii Moldova si am vaza de resedinta in Chisinau. Am nevoie de cazier juridic din Romania pentru ... (vezi toată discuția)
	                    Olga Dretcaru	                   

Buna ziua!
Am o intrebare. Eu sunt cetateanca Republicii Moldova si am vaza de resedinta in Chisinau. Am nevoie de cazier juridic din Romania pentru ... (vezi toată discuția)

Ina1974	                   

Tatal meu este repatriat de 11 ani. Acum , la 65 ani, varsta legala de pensionare, i se refuza dreptul de pensionare conform legilor din Romania, pentru ca ... (vezi toată discuția)
	                    Ina1974	                   

Tatal meu este repatriat de 11 ani. Acum , la 65 ani, varsta legala de pensionare, i se refuza dreptul de pensionare conform legilor din Romania, pentru ca ... (vezi toată discuția)