am o prietena care a furat o hainuta din magazain ...cind a dat sa iasa din el a prinso cu hainutza ..ea a platito de oarece era rupta shi in plus vinzaoarea a scris cerere la politie, shi a chemat inca politia ...ea are 16 ani ....sosind politia au intrebato datele ei ....ea a minciunit ...a zis numele prenumele shi domiciliu gresit ... shi a zis ca parintii nu sunt in tara shi ca sta cu o matusa care e plecata pe citeva zile la tara ...lea lasat doar numarul sau de telefon ....shi ei o suna shi ii zik sa se prezinte la sectia de politie cu cineva din persoanele care au grija de ea ...ea e disperata nu stie ce sa faca ...ce puteti zice? ce ar trebui sa faca??? mersi mult
In nici un caz ....Daca schimba nr.de telefon de unde sa stie x care este acel nr.pt.a-l asculta?Este o grava incalcare a legii de catre politisti,care in acest caz au gafat.
shi inka ceva in magazinul de unde a incerkat sa fure o hainutza erau camere de supraveghere ...persoanele celea din politie nu pot sa mearga sa iei video celea ? shi sa le pai dee la shtire sa o arate la tv ???
Si sa recunoasca ca sunt...nepregatiti,tocmai prin modul in care au actionat?Prejudiciul este mic,a fost recuperat,persoana neidentificata de politie,este minora.....s-a terminat.
atat timp cat nu are datele ei reale ci doar numarul de telefon, isi poate schimba numarul de telefon, vanzatoarea a fost cam rau intentionata, prietena ta risca sa fie cercetata pentru furt calificat, infractiune pentru care nefiind necesara plangerea prealabila actiunea penala odata pusa in miscare nu poate inceta prin retragerea plangerii.
prejudiciul fiind recuperat, magazinul nu mai are nici un interes in a se mai constituii parte civila
in cazul in care, totusi, ar fi descoperita, nu risca mare lucru, zic eu, procurorul va schimba raspunderea penala cu una administrativa, deci va primi o amenda;
Furt
amdbuc
V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari :
Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept
pauldorin87
sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)