avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

am o prietena care a furat o hainuta din magazain ...cind a dat sa iasa din el a prinso cu hainutza ..ea a platito de oarece era rupta shi in plus vinzaoarea a scris cerere la politie, shi a chemat inca politia ...ea are 16 ani ....sosind politia au intrebato datele ei ....ea a minciunit ...a zis numele prenumele shi domiciliu gresit ... shi a zis ca parintii nu sunt in tara shi ca sta cu o matusa care e plecata pe citeva zile la tara ...lea lasat doar numarul sau de telefon ....shi ei o suna shi ii zik sa se prezinte la sectia de politie cu cineva din persoanele care au grija de ea ...ea e disperata nu stie ce sa faca ...ce puteti zice? ce ar trebui sa faca??? mersi mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 26 Decembrie 2010
Da, arestarea unui minor nu este exclusa de lege.
Insa in cazul dat exista sanse sa nu se produca.

Daca era vorba de o talharie existau sanse foarte mari sa se ajunga la arestare preventiva...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pauldorin87 pauldorin87 sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)
Caz penal. am mevoie de informatii. papusa papusa Speta : intr0un dosar au fost arestate 6 persoane, majoritatea recidivisti, condamnati pt furt calificat. A fost arestata si o prietena de-a mea, pt ca traia ... (vezi toată discuția)