avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt

am o prietena care a furat o hainuta din magazain ...cind a dat sa iasa din el a prinso cu hainutza ..ea a platito de oarece era rupta shi in plus vinzaoarea a scris cerere la politie, shi a chemat inca politia ...ea are 16 ani ....sosind politia au intrebato datele ei ....ea a minciunit ...a zis numele prenumele shi domiciliu gresit ... shi a zis ca parintii nu sunt in tara shi ca sta cu o matusa care e plecata pe citeva zile la tara ...lea lasat doar numarul sau de telefon ....shi ei o suna shi ii zik sa se prezinte la sectia de politie cu cineva din persoanele care au grija de ea ...ea e disperata nu stie ce sa faca ...ce puteti zice? ce ar trebui sa faca??? mersi mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:11, 26 Decembrie 2010
Poate fi periculos sa procedeze asa deoarece se va considera ca se sustrage de la urmarirea penala si sa ajunga chiar in arest preventiv...
Poate ca ar trebui sa isi caute unul sau mai multi avocati cu care sa se intalneasca si sa ii consulte...urmand ca alegerea sa ii apartina...in final...
pai e minora ...ce poate fi aristata?
sa stea linistita si sa isi schimbe numarul.nu va pati nimic.
mersi mult ca ati acordat atentie subictului
Stai linistit, nu pateste nimeni nimic. Asta e o gainarie, nu stau politistii sa alerge dupa astfel de lucruri.
Data viitoare sa se invete minte sa nu mai puna mana aiurea si sa fure.

Alte discuții în legătură

Furt amdbuc amdbuc V-as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde la urmatoarele intrebari : Cativa prieteni au furat niste piese de la 2 masini aflate in parcare in ... (vezi toată discuția)
Acuzat pe nedrept pauldorin87 pauldorin87 sunt acuzat intr un dosar penal prin declaratie mincinoasa precum ca as fi deposedat de o suma de bani pe un amic.am asistat la un schimb de telefon intre 2 ... (vezi toată discuția)
Caz penal. am mevoie de informatii. papusa papusa Speta : intr0un dosar au fost arestate 6 persoane, majoritatea recidivisti, condamnati pt furt calificat. A fost arestata si o prietena de-a mea, pt ca traia ... (vezi toată discuția)