avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rambursare anticipata ...sau nu ???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rambursare anticipata ...sau nu ???

In data de 19.11.2010 , am rambursat anticipat un credit pe care l-am contractat in urma cu 2 ani . Am platit la banca suma de 20034 ron , dupa care m-i sa spus sa revin in cateva zile sa inchidem si contul . Problema e ca nu am avut timp sa merg la banca pana astazi, iar astazi am aflat ca am de platit inca o rata lunara in valoare de 500 ron ?!? ...desi eu am rambursat anticipat credituyl in 19.11.2010 !!! La banca mi-au spus ca nu se stie cum sa ajuns aici , ca ar fi gresit o colega dar ca sunt bun de plata !! adica , am platit 20000 ron in urma cu o luna , bani de care banca s-a folosit , iar eu sunt in continuare dator !!!!! Pentru ca nu stiu ce greseala a facut o colega .... Cum asa ??? Ce pot face ??? Am chitanta pe care scrie "rambursare anticipata " . Nu e clar pentru ce am data banii ??? Cum sa fac sa termin cu escrocheriile acestei banci ???Multumesac mult !
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 10:25, 28 Decembrie 2010
Cel mai bine este sa faceti o Reclamatie la Centrala Bancii in cauza. In mod normal, reclamatiile sunt centralizate la nivel de Centrala a Bancii si sunt atent verificate de catre Departamentul de Conformitate.

Daca din raspunsul primit de la Banca, nu rezulta ceva care sa va confirma faptul ca nu dvs ati gresit, atunci adresati-va la ANPC, conform procedurii mentionata pe site-ul www.anpc.ro.
Te complici mult.
Dupa cum vezi pe chitanta scrie Rambursare Anticipata si nu Rambursare integrala anticipata.
Chiar s-ar putea sa fie o greseala. Depune o adresa scrisa la ei si cere explicatii cu privire la suma pe care o mai ai de plata si de unde a aparut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de rambursare anticipata redenumit "comision prestari servicii" la banca transilvania Florin1968 Florin1968 Buna seara, am avut un credit la banca Transilvania pe care l-am refinantat cu un credit de la Raiffeisen. In momentul cand am mers la banca pentru inchiderea ... (vezi toată discuția)
Legalitate sau escrocherie? ContSters79575 ContSters79575 Am facut un imprumut de 7 000RON in 2005 cu rambursare in 5 ani urmand sa platate 190 lunar. In 2008 am primit o oferta de la banca sa mi se suplimenteze ... (vezi toată discuția)
Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)