avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ref; motivare recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ref; motivare recurs

Buna ziua,
In calitate de parat, asociatie de proprietari, doresc un model de recurs.
termenul de 15 zile si sarbatorile nu ne permite sa angajam un avocat.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 29 Decembrie 2010
Nu exista modele de recurs pentru ca aceste cereri se motiveaza in fapt si in drept,in functie de problemele existente in dosar.
Potrivit art.302 ind.1 alin.1 C.proc.civ., cererea de recurs va cuprinde, sub sancţiunea nulităţii, următoarele menţiuni:
a) numele, domiciliul sau reşedinţa părţilor ori, pentru persoanele juridice, denumirea şi sediul lor, precum şi, după caz, numărul de înmatriculare în registrul comerţului sau de înscriere în registrul persoanelor juridice, codul unic de înregistrare sau, după caz, codul fiscal şi contul bancar. Dacă recurentul locuieşte în străinătate, va arăta şi domiciliul ales în România, unde urmează să i se facă toate comunicările privind procesul ;
b) indicarea hotărârii care se atacă;
c) motivele de nelegalitate pe care se întemeiază recursul şi dezvoltarea lor sau, după caz, menţiunea că motivele vor fi depuse printr-un memoriu separat ;
d) semnătura .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs contencios administrativ radu_al radu_al Am avut un proces cu doua capete de cerere si unul a fost respins. Acum am posibilitatea de recurs în 15 zile si am doar o vaga idee despre cum trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Ajutoooor!!! recurs !!! rosu gheorghe rosu gheorghe Va rog foarte mult daca ma poate ajuta cineva urgent cu o formulare de recurs conflict de munca!!! (vezi toată discuția)
E legal? ContSters42601 ContSters42601 Am adresat instantei o cerere de recurs prin email fara semnatura electronica,a fost inregistrata am fost citat. Pentru primul termen am trimis o cerere catre ... (vezi toată discuția)