avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

Salutare pt toti/toate gref.
Am si eu o intrebare.... stie ceineva sau este cineva care a demisionat dupa ce a ajuns grefier?
Eu am ajuns grefier si am aflat ca am pus pct. la tot.... programul de la 8 la 20 cand nu am sedinta si de la 8 la 22 sau mai tarziu cand am sedinta.
As dori sa demisionez si sa ma pregatesc pt INM si as putea face asta doar daca as demisiona , in sens contrar nu as avea nici 1% sanse sa pot invata pentru a promova ex de la INM.
Va rog ajutatima din suflet am mare evoie de ajutorul vostru.
Hristos a Inviat!Daca ai absolvit sng ,iar dupa o scurta perioada demisionezi trebuie sa le platesti scolarizarea ,trebuie sa ramai 5 ani in sistem .Daca dai examen la inm si intrii nu mai platesti scolarizarea de la sng pentru ca tot in sistem ai ramas.Te rog sa imi spui mai exact cat de greu este munca de grefier pentru ca as vrea sa dau examenul in septembrie .Presupun ca esti grefier la instanta din moment ce ai volumul asta de munca?Multumesc si astept raspunsul tau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2010 laviniadin1985 laviniadin1985 Buna ziua! As dori sa incerc la SNG in 2010 si as vrea sa intreb persoanele care au dat examen care sunt cele mai bune carti de pe care au invatat? Multumesc ... (vezi toată discuția)