Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

baican constantin 
	    	Utilizator

baican constantin 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic

Gabriela  Pintea 
	    	Consilier juridic	    

Cu toata stima damna Pintea, i-mi permit sa exprim o parere diferita de a dumneavoastra.
Comform art 96 alineatul 3 din legea 263/2010, domnului ar trebui ca pe perioada ultimilor 2 ani cuantumul pensiei datorate de la sistemul de stat sa i se reduca cu 2,5%, urmand ca aceasta reducere sa creasca pana la 6% in urmatorii ani (conform art 43 din legea 411/2004).
Nici nu ar fi corect fata de ceilalti contribuabili care nu pot participa la pilonul 2,daca nu sar aplica asa.
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 baican constantin 
	    	Utilizator

baican constantin 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 pikii12	                   

buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)
	                    pikii12	                   

buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)

rosehusky	                   

Buna seara, 
Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)
	                    rosehusky	                   

Buna seara, 
Are cineva idee daca, dupa noua lege a pensiilor, militarii cu varsta pana in 35 de ani sunt obligati sa contribuie la pilonul 2 de pensii? ... (vezi toată discuția)

dascalu  marta	                   

ce vrea sa spuna o pensie privata, cat este de eficienta si sigura (vezi toată discuția)
	                    dascalu  marta	                   

ce vrea sa spuna o pensie privata, cat este de eficienta si sigura (vezi toată discuția)