Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

florindbro 
	    	Utilizator

florindbro 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Lumyna	                   

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta:
- am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)
	                    Lumyna	                   

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta:
- am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)

Dima Mihaela	                   

Buna dimineata.
Spuneti-mi va rog, exista vre-un articol in Cod de proc.civ. prin care sa se poata depuna cerere la instanta pentru instituirea unui sechestru ... (vezi toată discuția)
	                    Dima Mihaela	                   

Buna dimineata.
Spuneti-mi va rog, exista vre-un articol in Cod de proc.civ. prin care sa se poata depuna cerere la instanta pentru instituirea unui sechestru ... (vezi toată discuția)

ELENA Enache	                   

Societatea unde lucrez este cu capital integral de stat. Ea nu-si mai poate onora obligatiile salariale si nici contractele incheiate pana acum . In contractul ... (vezi toată discuția)
	                    ELENA Enache	                   

Societatea unde lucrez este cu capital integral de stat. Ea nu-si mai poate onora obligatiile salariale si nici contractele incheiate pana acum . In contractul ... (vezi toată discuția)