avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... nemultumiri privind calculul intretinerii la asociatia ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

nemultumiri privind calculul intretinerii la asociatia de proprietari

Asociatia de proprietari a facut niste calcule privind plata intretinerii pe luna noiembrie care nemultumeste pe toata lumea. Am inteles ca se introduce la plata caldura degajata de tevile care tranziteaza apart. chiar daca nu beneficiezi de incalzire in regim centralizat, de la CET, dar pe langa consumul de apa declarat de fiecare a mai introdus suplimentar inca 2 metri cubi pt. fiecare membru de familie. Ce se poate face in acest caz
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
livias, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 19:41, 29 Decembrie 2010
Solicitati-i administratorului explicatii in legatura cu cei 2 mc de apa adaugati la consumul declarat de dvs. Daca este o situatie accidentala s-ar putea datora unei avarii la conducta blocului. Oricum administratorul este singurul in masura de a explica din ce provine pierderea de apa aparuta in luna noiembrie, cantitatea de 2mc /persoana in plus fiind destul de mare.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
LocatarB, utilizator
Solicitati presedintelui regulamentul stabilit de comitetul executiv pentru repartizarea respectivelor costuri. Daca acest regulament exista si repartizarea consumului de apa s-a facut in conformitate cu cele mentionate acolo, totul e in regula. Daca este vorba de o pierdere, repartizarea acesteia proportional cu numarul de persoane este o eroare.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
scomet, utilizator
Plata caldurii la comun de catre cei deconectati se face, conform Ordinului 343/2010 ANRSC, alaturi de cei care se alimenteaza din sistemul centralizat si vizeaza caldura din spatiile comune si cea din tevile verticale, indiferent ca sunt izolate sau nu.

Apa pusa pe liste in plus fata de consumurile date de apometre reprezinta diferenta dintre consumul facturat de furnizori si ceea ce declara locatarii.Faptul ca e impartita pe numar de persoane, aceasta trebuie sa fie o decizie luata in asociatia dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibila incalcare a legii 296/2oo4 iraela iraela Buna ziua, Sunt unul din numerosii proprietari care s-au debransat legal dela sistemul centralizat de incalzire cu multi ani in urma. Dupa cum bine stiti, de ... (vezi toată discuția)
Cum sa nu platesc caldura cand am ct eusebiu carare eusebiu carare cum pot sa scap de plata caldurii termice pentru tevile care trec prin apartamentul meu atata timp cat eu ma incalzesc cu centrala proprie ia asociatia im-i ... (vezi toată discuția)
Am centrala pe gaz si sunt pus sa platesc caldura din subsol, pe ce baza? doncristiano doncristiano Incepand cu luna aceasta sunt plus sa platesc caldura degajata de tevile ce tranziteaza apartamentul si cea care se pierde in subsol. Astfel mi s-a marit cota ... (vezi toată discuția)