avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari

Masina societatii mele de transport a fost lovita in data de 13.12.2010 de o masina care are RCA la Carpatica, s-au facut poze, s-a intocmit dosarul, am dus masina la un service agreat de ei pentru reparatii, mi-am inchiriat o alta masina pentru a realiza transportul marfii. Masina mi-a fost gata reparata in data de 23.12.2010 dar nu o pot scoate din service pana nu se face plata de la Carpatica, am dat telefoane peste telefoane cat la baia mare unde mi s-a instrumentat dosarul, cat la Sibiu unde il analizeaza, nimeni nu stie sa-mi spuna nimic, cei de la Sibiu imi spun ca dosarul este finalizat si sa vorbesc la Baia Mare cei de la Baia Mare imi spun ca trebuie sa primesc raspuns de la Sibiu, ca azi sa mi se spuna de la Baia mare ca raspunsul este negativ. Cei de la service nu imi dau masina pana nu platesc sau nu primesc un raspuns pozitiv, ce as putea face costurile reparatiilor sunt destul de mari si bani ca sa achit reparatiile nu am.
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 16:22, 5 Ianuarie 2011
Ai avut mare ghinoin. Ai fost lovit de cei mai rai platnici.
Primul lucru fa o reclamatie la CSA, in al doilea rand cauta un avocat bun ca sa-ti poti recupera pierderile.

Poate pana la urma CSA va lua decizia de a interzice unor asemenea societati sa practice asigurarea obligatorie RCA.
Iti doresc un an mai bun si cu mai mult noroc.
O reclamatie la CSA, apoi o chemare la conciliere si daca nu reusiti nimic atunci nu va ramane decat instanta. Deci cautati-va un avocat bun specializat pe daune din asigurari si chemati asiguratorul in instanta.
Numai la noi se poate intampla asa ceva.
Pe langa ca nu am fost de vina, pierd foarte mult si in afacerea pe care o desfasor, imi pierd si timpul, dau si numeroase telefoane si tot eu trebuie sa mai platesc si un avocat.
Asa ceva nu se poate
Nu va pierdeti 30 zile din viata cu CSA pt ca e absolut inutil!! Din parctica va pot spune ca CSA protejeaza cum poate mai bine societatile de asig. prin ordinele emise si prin rezolvarea sesizarilor in favoarea soc. asig !! Va recomand o conciliere si instanta.
Cu respect intreb....care sunt asiguratorii ,, mai putin '' rai platnici ....?

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna carpatica manuela78 manuela78 Afara era polei, ningea, viscolea si eu ma deplasam incet cu microbuzul de transport persoane regulamentar pe banda mea de mers. O masina care venea din fata a ... (vezi toată discuția)
Vrau sa dau in judecata carpatica asig buniculmiti buniculmiti La 29 august un baiat asigurat la carpatica asig intro curba a intrat pe contrasens si ma lovit producidumi pagube constatate de inspectorul de la carpatica ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba irbo irbo buna ziua. zilele trecute am fost loviti de o masina apartinand unei societati comerciale. societatea are rca la carpatica. astazi am fost la carpatica pentru ... (vezi toată discuția)