Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
@iubeste... am impresia ca faceti o confuzie mare intre detasare si delegare. Nici nu mai pun la socoteala ca nu exista "teritoriu UE".
PS: Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive.
Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive.
www.avocatnet.ro/content/for...
aici este o discutie mai detaliata
ATENTIE daca imi trimit salaraiatul la un curs de specializare FOLOSESC DELEGARE pentru ca practic el nu presteaza un serviciu , nu risca un control si acuzatie de munca la NEGRU, e LOGICA mea
Andreea Lisievici a scris:
Va rog sa nu mai scrieti mesaje consecutive.
Ce parte nu ati inteles?
iubestedariarta a scris:
www.avocatnet.ro/content/for...
aici este o discutie mai detaliata
Probabil ca nu ati ajuns la pagina 3. Delegarea in strainatate este posibila si nu e nevoie de vreun formular.
ATENTIE daca imi trimit salaraiatul la un curs de specializare FOLOSESC DELEGARE pentru ca practic el nu presteaza un serviciu , nu risca un control si acuzatie de munca la NEGRU, e LOGICA mea
Nu este corect, pentru ca nu tineti seama de definitiile legale ale delegarii si detasarii, prevazute in codul muncii. Ambele forme presupun prestarea unei munci in alta parte. Inchei subliniind inca o data faptul ca raspunsurile pe forum trebuie sa fie bazate pe argumente juridice. Daca nu va pricepeti, va rog sa nu raspundeti.