sunt angajat de un an si jumatate la o firma, am facut un curs de pregatire profesionala acum o jumatate de an, dupa curs, nu inainte, s-au trezit cei de la firma ca trebuie sa semnez un act aditional in care era mentionat ca trebuie sa dau inapoi 3000 euro in cazul in care plec mai devreme de 3 ani. am refuzat sa semnez deoarece salariul era foarte mic si nici nu existau sperante sa creasca. acum mi-am dat demisia, dar cei de la firma incearca sa ma oblige sa le dau diploma de la curs inapoi inainte sa imi dea cartea de munca.
intrearea mea este daca au vreun drept legal sa imi ceara diploma inapoi, avand in vedere ca este numele meu pe ea, numele firmei care m-a instruit, dar nicaieri nu este mentionat numele firmei la care lucrez.
Nu au niciun drept sa va ceara inapoi diploma de la curs.
In ceea ce priveste pentru refuzul de a va elibera carnetul de munca va puteti adresa Inspectoratului Teritorial de Munca de care apartine societatea la care ati lucrat.
Drepturi?
ioio69
Buna ziua la toata lumea!
Este prima data cand scriu pe acest forum si sper sa poata cineva sa imi ofere ceva sfaturi. Sa incep cu inceputul: inperioada ... (vezi toată discuția)