Armenteros a scris:
Daca sunteti asociatie de proprietari inseamna ca v-ati infiintat pe baza legii 230/2007, iar statutul si acordul de asociere au fost redacte respectand prevederile acelei legi.
asociatii de proprietari au fost infiintate cu mult inainte de aparitia legii 230/2007, aceasta fiind in fapt o actualizare a vechii legi a asociatiilor de proprietari (nu-mi amintesc acum numarul). in aceasta situatie se afla si asociatia din care fac parte
as avea si eu o
intrebare ...
in situatia in care mi se refuza de catre presedinte eliberarea (contra cost) a unor copii ale proceselor verbale ale AG si CE din ultimii 3 ani (majoritatea nefiind afisate la avizier, neavind astfel posibilitatea de a fi informat asupra continutului acestora, neavind astfel posibilitatea de a le contesta in instanta),
mi se poate refuza fotografierea acestora ? imi sint necesare aceste copii in procesul intentat asociatiei pentru incalcarea legii 230, precum si a altor legi, in lipsa acestora procesul fiind tergiversat minim inca 6 luni, asa cum am primit termenul la proces