Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Mihai Costache 
	    	Avocat

Mihai Costache 
	    	Avocat	    

Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 Milan1987	                   

Dovada de inlocuirea permisului retinut se poate prelungi?? (vezi toată discuția)
	                    Milan1987	                   

Dovada de inlocuirea permisului retinut se poate prelungi?? (vezi toată discuția)

ContSters78113	                   

Buna Ziua .  In urma cu 1an si ceva am avut un accident cu victima care a decedat ulterior la spital dupa ceva vreme (1 luna) , sau facut cercetari la fata ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters78113	                   

Buna Ziua .  In urma cu 1an si ceva am avut un accident cu victima care a decedat ulterior la spital dupa ceva vreme (1 luna) , sau facut cercetari la fata ... (vezi toată discuția)

elenamuscalu	                   

inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)
	                    elenamuscalu	                   

inculpat trimis in judecata pentru vatamare corporala din culpa.as vrea sa stiu de ce conduce in continuare?nu i s-a retinut permisul? (vezi toată discuția)