avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In urma cu 3 ani a fost contractat un credit bancar- persoana fiziza- si nu a mai fost achitata nicio rata in ultimii 2 ani. In conditiile in care persoana care a contractat creditul nu detine nicio proprietate, obtine doar venituri din salarii, in ce mod se va aplica procedura de executare silita? este posibila inceperea acestei proceduri?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:11, 3 Ianuarie 2011
i se poate pune poprire pe 1/3 din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie banca dupa incuviintare de executare silita raducanmihai raducanmihai Buna ziua. Incep prin a va spune ca am citit articolul \"In cat timp se prescriu datorille\",dar tot nu m-am lamurit ( ... (vezi toată discuția)
Executare silita nae_nik nae_nik buna ziua mi s-a emis in 2007 un card de credit de la o banca ,am scos bani cash de la atm si urma ca in fiecare luna sa platesc o rata pentru a achita ... (vezi toată discuția)