am si eu o problema similara cu o amenda administrativa.
Am primit o amenda adminstrativa pentru blocarea unui mijloc de transport....fara intentie evident.
Problema mea este ca nu stiu cand trebuie sa o platesc; pe scrisoarea venita acasa nu apare nici un termen de plata, doar un termen de contestare de 20 zile. Ce se intampla daca nu o platesc intr-o luna sau 3, etc. Exista un termen pe care nu trebuie sa-l depasesc?
In caz de neplata, veti primi o instiitare de la AFP s-o platiti.
Termenul general de prescriptie este de 3 ani, insa in materie fiscala acest termen de prescriptie este de 5 ani. Reglementarile referitoare la prescriptia fiscala sunt prevazute in Codul de Procedura Fiscala. Acest act normativ reglementeaza doua capitole distincte, respectiv prescriptia dreptului de a stabili obligatii fiscale si prescriptia dreptului de a cere executarea silita si a dreptului de a cere compensarea sau restituirea.
bun..nu platesc amenda pentru ca n am bani. spune pe amenda ca o sa fiu executat silit..practic ce inseamna asta? am inteles ca o sa ma execute silit..dar ce inseamna totusi? nu am nimic pe numele meu..nici casa nici bicicleta..ce o sa se intample?
eu am avut o amenda administrativa in data de 23 mai 2009 si nu am platit-o,amenda era in val de 300 ron + keltuieli jud 30 ron.Nu mi-a vnt nimic pana acum..oare o sa mai trimita cv dak a trecut deja un an?
Cazier judiciar
cristina900
Buna ziua ! Se poate intocmi cazier judiciar pentru o infractiune (furt calificat in loc public, paguba-100 ron ) in cazul in care nu a fost semnat un proces ... (vezi toată discuția)