ContSters158230 
	    	Utilizator

ContSters158230 
	    	Utilizator	    

kzoom4 
	    	Utilizator

kzoom4 
	    	Utilizator	    

ContSters158230 
	    	Utilizator

ContSters158230 
	    	Utilizator	    

ContSters158230, utilizator
 ContSters158230, utilizator 	
			~ final discuție ~
 kzoom4	                   

Buna ziua,
Cand am depus la OPC o petitie pentru un numar de telefon preplatit, acestia mi-au dat drept raspuns ca[b] nu am dreptul de petitionar [/b]si ca ... (vezi toată discuția)
	                    kzoom4	                   

Buna ziua,
Cand am depus la OPC o petitie pentru un numar de telefon preplatit, acestia mi-au dat drept raspuns ca[b] nu am dreptul de petitionar [/b]si ca ... (vezi toată discuția)

RPDiana	                   

Buna ziua,
La finele anului 2018 , am facut o plangere ( cu nr de inregistrare ) la adresa primarieie din comuna in care lcuiesc, vis a vis de niste stalpi ... (vezi toată discuția)
	                    RPDiana	                   

Buna ziua,
La finele anului 2018 , am facut o plangere ( cu nr de inregistrare ) la adresa primarieie din comuna in care lcuiesc, vis a vis de niste stalpi ... (vezi toată discuția)

Andr@	                   

Am o dilemă: are calitate procesuală activă o persoană oarecare din cartier (deci care nu este vecin) în cazul contestării unui PUD sau a unei ... (vezi toată discuția)
	                    Andr@	                   

Am o dilemă: are calitate procesuală activă o persoană oarecare din cartier (deci care nu este vecin) în cazul contestării unui PUD sau a unei ... (vezi toată discuția)