avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct de lucru

Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute.
Cel mai recent răspuns: Aty1980 , utilizator 18:30, 25 Martie 2013
Decizia nu este model tip. O faci singura si este foarte simplu.
Subsemnata...(date complete).. in calitate de asociat unic al SC ..... SRL... (toate datele firmei) decid urmatoarele:
-Inchiderea punctului de lucru din strada ....(adresa completa) incepand cu data de ....

In josul paginii data si semnatura. Numai bine
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
xcore, utilizator
va multumesc!
data trebuie sa coincida cu notificarea primita de la propietar?
Nu. Data de la care se inchide punctul de lucru trebuie sa se incadreze in termenul de 15 zile stabilite prin lege.
Data din josul paginii, evident, cea la care se semneaza actul :D
Am cam comis-o ca am inchis punctul de lucru pe 10.12.2010 si cred ca am cam intarziat cu actele.Nu am avut nervi pana acum sa ma interesez.Sper sa nu ma coste cat tare neglijenta asta.15 zile lucratoare banuiesc?
Sa vedem, ce termen are notificare primita de la proprietar?

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru ilsssa ilsssa Va rog, sa imi spuneti daca stiti ce documente( ce formulare) sunt necesare pentru inchiderea unui punct de lucru., pt. o firma cu asociat unic. Ce formulare ... (vezi toată discuția)
Coduri caen ina 64 ina 64 Buna ziua,am un magazin cu imbracaminte dama,dar am bagat la vanzare si cateva curele si genti din material inlocuitor(nu piele) si vreo doua -trei margele;in ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct lucru ionadrian12 ionadrian12 Buna ziua, Am un magazin alimentar pe care vreau sa-l inchid. Spatiul unde am magazinul este inchiriat cu contract. Va rog foarte mult sa-mi spuneti si ... (vezi toată discuția)