avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent si indemnizatie crestere copil

din 24 08 2009 beneficiez de ind pt cresterea copilului.as dorii sa stiu daca pe perioda indem beneficiez si de stimulentul de o suta de lei.si ce perioda trebuie sa mai lucrez cand mi se termina concediul la fostul loc de munca
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:52, 10 Februarie 2011
1. Pe perioada cat beneficiati de indemnizatie pentru CCC veti beneficia si de stimulentul de 100 lei.
2. Nu inteleg a doua intrebare. Dupa terminarea CCC va intoarceti la fostul loc de munca si daca nu mai doriti sa mai lucrati acolo puteti sa plecati in alta parte.
dar nu am beneficiat de stimulent .in luna august anul acesta mi se gata concediul si eu nu am primit nici macar un leu.se poate primi retroactiv
dupa terminarea concediului de paternitate sunt obliga sa ma intorc la fostul loc de munca si pe ce perioda?
1. Mergeti la Primarie, unde ati depus dosarul pentru CCC, si intrebati de ce nu ati primit stimulentul.
2. Cand ati intrat in CCC nu v-a incetat CIM ci a fost numai suspendat. Asa ca sunteti obligat sa va aintoarceti si sa hotarati daca mai lucrati acolo sau nu. Daca nu mai doriti sa lucrati acolo puteti pleca la alt loc de munca.
Buna ziua. Vreau sa "intervin" si eu in aceasta discutie pt ca am o nelamurire. Nu inteleg la ce anume se refera acel stimulent de 100 de Ron. Se acorda lunar acesti bani pe langa indemnizatie? Si care este conditia pt a beneficia de ei? Sotul meu se afla in CCC fiind incadrat ca subofiter si primeste indemnizatie+norma de hrana, iar eu primesc alocatia.

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Am intrat in CCC la data de 24.10.2010 (pe legea veche),daca dupa un an merg la munca primesc 500 de lei in plus la salariu sau de ei beneficiaza doar cei ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ralf84 ralf84 Buna ziua, AM si eu o nelamurire: Sunt in concediu crestere copil si am optat pt 2 ani, exista posibilitatea sa ma razgandesc si sa intrerup dupa implinirea ... (vezi toată discuția)
Noul cod al muncii vs concediul de crestere al copilului dumea ovidiu dumea ovidiu Buna ziua! Sunt in concediu de crestere a copilului si in acelasi timp lucrez, la negru la firma respectiva, iar astazi directorul firmei mi-a propus: ... (vezi toată discuția)