avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... procedura
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

procedura

va rog sa-mi raspunda si mie cineva la urmatoarea problema:X este condamnat la inchisoare cu suspendare un an,monent in care era in termenul de incercare pt o alta pedeapsa ,tot de un an,tot cu suspendare.
ce va face instanta?va revoca obligatoriu suspendarea si va da executare?daca da,cine face acest lucru si la cererea cui?
intreb toate astea pt ca in ultima hotarare nu se specifica nimic referitor la prima pedeapsa..
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 20:54, 5 Ianuarie 2011
daca are fi fost aceeasi infractiune,sau legata de codul rutier,ar fi fost condamnat cu executare,si s-ar fi revocat suspendarea.

a mai primit o pedeapsa cu suspendare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - explicatie sentinta geo-vem geo-vem Dispus rejudecarea Solutia pe scurt: Respinge ca nefondate cererile formulate de recurentul parte vătămată şi civilă M.N. şi recurentul inculpat D.S ... (vezi toată discuția)
Inselaciune-alcool animacikaa animacikaa daca sunt in termen de incercare (condamnat pt inselaciune) si in perioada de incercare sunt prins conducand masina in stare de ebrietate voi fi condamnat ca ... (vezi toată discuția)
Citatie valentin_matei2003 valentin_matei2003 Buna ziua am primit acasa urmatoarea citatie : Prin prezenta,in baza dispozitiilor art 359 al.2 cod procedura penala si in conformitate cu dispozitiile ... (vezi toată discuția)