avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Stat salarii la Conventii Civile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Stat salarii la Conventii Civile

Buna ziua,

Puteti sa-mi spuneti cum arata un stat de salarii la Conventii Civile?

Daca aveti un model mi-l puteti trimite pe adresa: cristina.vasile@helion2000.ro ???

Va multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: morfeus , utilizator 17:40, 19 Noiembrie 2008
Conform legii nr. 200/2008 privind aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 91/2007 pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul protectiei sociale si care a fost publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 725 din 27.10.2008:
La articolul I punctul 15, articolul 26 va avea urmatorul cuprins:
„Art. 26. — (1) Contributia de asigurari sociale nu se datoreaza asupra sumelor reprezentand:
a) prestatii suportate din bugetul asigurarilor sociale de stat, inclusiv cele acordate pentru accidente de munca si boli profesionale;
b) diurne de deplasare si de delegare, indemnizatii de delegare, detasare si transfer, drepturi de autor, precum si venituri primite in baza unor conventii civile sau contracte de colaborare;
c) participarea salariatilor la profit.
(2) Sumele asupra carora nu se datoreaza contributia de asigurari sociale, prevazute la alin. (1) lit. b) si c), nu se iau in considerare la stabilirea prestatiilor din sistemul public de pensii.”

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca +conventie civila Mariana Laura Mariana Laura Buna ziua! Daca cumulez veniturile din contract de munca si conventia civila care sunt darile la stat care trebuie platite pentru conventia civila? Mentionez ... (vezi toată discuția)
Conventii civile siberd siberd Buna ziua!As vrea sa intreb daca dupa noul Cod al muncii vor fi acceptate conventii intre persoane juridice si persoane fizice neautorizate? Daca da , cum se ... (vezi toată discuția)
Contracte civile?!?! contract de prestari servicii - art 52 cod fiscal anamaria2006 anamaria2006 Am auzit recent de aceasta denumire de contract civil in sensul de contract de prestari servicii.Din cate am inteles este vorba de un contract incheiat de o ... (vezi toată discuția)